Следва

Веган тиквен сладолед

Zagorka търси във Vine един от създателите на следващата си реклама

Zagorka дава възможност на всеки, който има амбициите да направи летящ старт на кариерата си в...

All About Life преди 9 години

Zagorka дава възможност на всеки, който има амбициите да направи летящ старт на кариерата си в творческите професии, да покаже таланта си в социалната мрежа за кратки видеа Vine. Целта е да направи кавър на някоя от актуалните телевизионни реклами на най-иновативната и прогресивна българска марка бира – Zagorka. Победителят в предизвикателството ще получи правото да заеме позицията почетен асистент режисьор на Zagorka и ще бъде отговорен за заснемането на making-of видеа по време на снимките на най-новата телевизионна реклама на бирата.

Водещият режисьор на продукцията и творческият директор на рекламната агенция на Zagorka ще бъдат лични ментори на младия талант и ще му помагат с конкретни професионални напътствия, което е безценен, мечтан и рядко постижим опит за всеки начинаещ творец. В допълнение, Zagorka ще подари на победителя и смартфон Meizu MX4, което ще му помогне за реализирането на продукцията по време на снимките.

„Даваме уникален шанс на един наистина талантлив млад човек да попадне поне за малко там, където обикновено би стигнал, с доза късмет, след няколко години труд в правилна среда и с правилните контакти,“ заяви по повод на съревнованието Радина Шкутова, маркетинг мениджър в „Загорка“ АД.

„Ако този човек се възползва добре от възможността, която му предоставяме и успее да впечатли професионалистите от индустрията, с които ще бъде в реална работна среда, може да даде бърз старт на своята успешна кариера в сферата на шоубизнеса и рекламата. Той ще разполага с кратко време, в което може да стори нещо специално за себе си в дългосрочен план“, допълни Радина Шкутова.

Важно условие към участниците е да са навършили 18 години. В инициативата може да се включи всеки, който иска да разкаже по атрактивен начин в 6 секунди (стандартния Vine формат за видео) история, която показва как отварянето на Zagorka поставя началото на преживяване, което разнообразява ежедневието и напомня: „Време е за нещо специално“.

Участието в предизвикателството на Zagorka е лесно – избираш си една от актуалните телевизионни реклами на бранда, заснемаш неин видео кавър във Vine, подписваш го с хаштаг #zagorka и стискаш палци журито да хареса най-много твоята продукция. Критериите за оценяване са творчески подход, артистичност и брой гледания на самия Vine на участника.

Техническите изисквания са сведени до минимум – смартфон с инсталирано Vine приложение, което може да бъде свалено от тук за iOS и от тук за Android. Пълните условия за участие в играта са на разположение на сайта на инициативата zagorka.bg/vine. Съревнованието продължава до 15-и декември 2014 г.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.