Следва

Б като Библия, Б като Блог

Дневниците на редакцията: Louis Vuitton с нова книга; Кейт Бланшет – изящна за Porter; Джей Ло вае форми с диаманти и още...

Фееричната модна история на Porter, заснета от брилянтния Райън Макгинли...

All fashion преди 9 години

Louis Vuitton с книга посветена на модната фотография

Представяйки селекция от фотографии, като никой друг, френската модна къща ти предлага да погледнеш към историята на модната фотография от 50-те години до наши дни в новата си книга – Louis Vuitton Fashion Photography. В книгата са включени изображения от пионерите на модната фотография и от Louis Vuitton представят своя версия на историята на емблематични модни снимки. Красивата книгата притежава духа на историческата модна къща, уловен през обектива на водещи фотографи като Хенри Кларк, Патрик ДеМаршелие, Хелмут Нютън, Юрген Телер, Питър Линдберг и още много други.




Диаманти за целутита на Дженифър Лопес

Напоследък Дженифър Лопес е в забележителна форма, а бедрата и дупето й никога не са били по-добре оформени. Оказва се обаче, че те й струват цяло състояние, за да ги държи в тази кондиция, тъй като тя използва диаманти за тяхната ексфолиация.

Близък до звездата разкрива, че Джен използва специален ексфолиант за тяло, направена от диамантен прах, който е австралийски и цената му е 250 долара. „Дженифър е предразположена към целулит. Когато качи малко килограми, това веднага си проличава на бедрата й. Но откакто започна ежедневно ексфолиране с този крем, краката й изглеждат перфектно. Всъщност никога не са изглеждали толкова добре“.

И няма как да не му повярваме, имайки предвид изявата й по време на Американските музикални награди преди дни, на които те ся пови в няколко доста провокативни и изрязани тоалета и изглеждаше, меко казано, блестящо.







Кейт Бланшет – изящна за Porter

Зимната корица на фешън изданието Porter e повече от приказна в компанията на божествената осанка на Кейт Бланшет.

А докато развява златните си гриви в същия бляскав нюанс като двете статуетки Оскар на нощното й шкафче, австралийката развълнувано хвали феминистичните слова на колежката си Ема Уотсън, новия Посланик на добра воля към ООН, в типичния си хумористичен, съвсем леко скандален изказ. „Толкова съм горда, м***а му!”.

Със сигурност Cate The Great не е от свенливите, но това по никакъв начин не засенчва изтънчеността й, която струи от всеки кадър, или поне от малкото, които сме видяли, от фееричната модна история на Porter, заснета от брилянтния Райън Макгинли, който съвсем скоро ще има изложба и у нас.







Неуморната Бионсе на корицата на Interview

Една определена снимка грабна вниманието ни с неустоимостта, струяща от нея. Говорим за корицата на немското издание на Interview magazine, където неуморната Бийонсе гордо и безстрашно заявява своето нескромно присъствие. Загатваща изкусен поглед, примесен с така присъщата й огнена сила, зад мрежестата маска, Бионсе омагьосва и точно навреме заема мястото си на корицата на списанието на Анди Уорхол.


 

More All fashion