Следва

Радина Кърджилова със селфи на Жулиета за българската премиера на Lenovo VIBE X2

Дизайн за вдъхновение: Вълшебното килимче

Когато стигнем до детайлите в обзавеждането на жилището си, се сблъскваме с моного по-големи пробеми, отколкото си мислим в началото...

All About Life преди 9 години

Когато стигнем до детайлите в обзавеждането на жилището си, се сблъскваме с много по-големи проблеми, отколкото си мислим в началото. Да изберем подходящия стил, цветове и декорации, често пъти се оказва непосилна задача, а резултатите, разбира се, не са красиви.

Ако подходим обаче по-творчески и заложим на смелостта в решенията, ще се учудим колко по-лесна и приятна става задачата. Днес попаднахме на тези примери за цветни, шантави и определено нестандартни килимчета, в които открихме голямо вдъхновение, което се надяваме да зарази и вас.

Понякога е нужно да избягаме от наложените стандарти и да развихрим въображението си. Тогава несъмнено с много малко усилия, ще получим невероятни резултати. Като тези например...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.