Следва

Мъж на годината и на сърцата

TRUCCO - Колекция есен-зима 2008-09

Поднасянето на красивата ти току-що купена рокля с усмивка от персонала е наградата, която получаваш в края на изтощителния работен

All fashion преди 15 години

Поднасянето на красивата ти току-що купена рокля с усмивка от персонала е наградата, която получаваш в края на изтощителния работен ден или дългата обиколка по магазините. Когато влизаш в магазина на испанската марка TRUCCO, не можеш да си тръгнеш просто ей така. Усмихнатите продавач-консултанти винаги те посрещат с любезен поздрав и ти помагат с професионални съвети и перфектно ревю на новите тенденции за сезона. След като напълно си готов да им се довериш, само след минутка-две намираш панталон за онази хубава блуза, която си купи преди няколко месеца от Лондон.

TRUCCO е една от най-разпознаваемите испански марки у нас. Благодарение на добрата селекция в магазините, перфектната изработка на дрехите и качествените материали TRUCCO намира все повече почитатели. Дизайнерите на лейбъла се стремят към създаването на продукт с модерен, семпъл, удобен и функционален дизайн.

За сезон есен-зима 2008-09 TRUCCO предлага вълнени сака, блузи, жилетки и панталони. Изцяло в световните модни тенденции са дългите жилетки с дребна плетка, тип наметки. Меланж и преливащи се цветове красят връхната дреха. Хитовата този сезон заешка кожа ще намериш в Trucco по жилетките, в комбинация с вълнена материя.

В есенно-зимната колекция на марката коприната има изключително изящно и секси присъствие. Блузи в тюркоазено зелено, фуксия или тревисто зелено без ръкави стоят чудесно върху добре оформените ти рамене.

Любими са ни трикотажните рокли с дължина до коляното. Не само че можеш да ги носиш с всичко (върху клин, с висок ботуш, с джинси), но и отиват на всякаква фигура. Интересното при тях не е толкова самата форма, а фигуралните цветни елементи в свежи, светли тонове на предната част.

Този сезон TRUCCO предлагат боти и ботуши в актуалните за сезона кафяви тонове. Ботите тип оксфорд, са с елегантно лачено покритие, а ботушите с връзки, тип милитъри са омекотени от нежни бежови тонове.

Trucco е на Граф Игнатиев 11.

More All fashion