Следва

Men's Еxhibit: Ermenegildo Zegna Couture S/S 2015

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

С „тежката” дизайнерска задачка да изваят артистична и запомняща се статуетка за музикалните награди Brit са се захващали не един или двама легендарни артисти...

All fashion преди 9 години

Дизайнерските статуетки на Brit Awards

С „тежката” дизайнерска задачка да изваят артистична и запомняща се статуетка за музикалните награди Brit са се захващали не един или двама легендарни артисти, сред които Вивиан Уестууд, Деймиън Хърст и Филип Трейси.
Последната такава е поверена на креативните ръце на британката Трейси Емин, известна с провокативните си инсталации, която като че ли леко се е поувлякла и твърде е накичила иначе изчистения й силует.

Бледо бебешко розово, „накъдрено” от горе до долу с леко развълнувани ръкописи, придружено от нещо като хартиено чадърче в няколко нюанса на гърба и, за капак, дълга бяла панделка, която се влачи точно като булчински воал.

Хм, не, не ни е по вкуса, но трябва да си признаем, че главното послание - „Congratulations on your talent, on your life, on everything you give to others. Thank you.”, ни действа наистина вдъхновяващо и стимулиращо.

Камерън Диас за Cosmopolitan



Не бихме казали, че точно това издание е сред любимите ни, но пък госпожица Камерън Диас определено ни е доста симпатична, затова няма как да игнорираме това модно недоразумение с лека ръка.

Характерно еднотипните, но все пак спретнати корици на Cosmopolitan са заменени за „вадеща очите” с натрапчиво изкривената фигура на атлетичната русокоска. Крайно неестествената позиция, която е заело тялото на Камерън, освен че изглежда „счупена”, оптически увеличава раменете й (за това помага и изрязаното в горната част рокле ) по не особено красив начин.

Само едно можем да кажем – жалко за погубената красива усмивка на Диас.

Гигантско оранжево "нещо"



Винаги сме гледали леко подозрително на дрехи, които са определяни като "смели". Поредното доказателство е тази оранжева рокля Valentino, за която определението пасва съвсем, но не в най-добрия смисъл на своето значение.

По-скоро бихме казали, че да я носиш би бил смел начин да декларираш, че наистина не ти пука с какво си облечен. Защото гигантския тоалет, направен от прекалено много плат, без кой знае какъв смисъл и носещ усещането, че под него се крие нещо значително и голямо, в ярък неонов цвят и, най-вероятно, удобен за носене, но прекалено непретенциозен, домашен, неелегантен и скъп, нарушава сериозно силуета на женската фигура и със сигурност не е нещо, за което бихме дали сумата от 2980 евро. Все пак, ако изявиш желание да го имаш, можеш да поръчаш точно от тук! 

И Гуен понякога греши







Гуен Стефани ни е любимка, винаги усмихната и с ясно изразен свой стил, но понякога дори и тя не успява да ни убеди, че изборът й на аутфит е най-добър. За партито по случай колаборацията на Adidas и Фарел, чаровната блондинка беше избрала тоалет с леко спортен намек (със сигурност, коктейлна рокля не би била подходяща за случая), който се изразяваше в суичър в комбинация със сатенени панталонки на облачета, бял чорапогащник и високи черни обувки, които ни дойдоха малко в повече, но не колкото пейетите, сатена и гривните в цветовете на дъгата, с които се беше накичила певицата и направо премина границата на добрия вкус. 

Майли, пак ли?









Гледайки тези снимки на Майли Сайръс, се надявахме това да е тоалетът, с който тя ще посети някое събитие с костюми, защото се оказа, че ни е прекалено трудно да повярваме, че някой би се разходил така публично, просто ей така. Та дори и Лейди Гага вкарва повече артистизъм в тоалетите си...

Но, за съжаление, певицата така си ходи облечена напоследък, може би водена от някакво непрестанно желание да скандализира, плуваща в море от пошлост и кич, чиито вълни със сигурност не й правят добра услуга, а само давят и последните надежди, че тийн идолката, каквато бе до скоро, е все още жива. 

Внимавай, Майли, вече не е смешно!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.