Следва

2 в 1: Звездите, които станаха успешни дизайнери!

Дневниците на редакцията: Джулия Робъртс за Givenchy; Фарел удостоен със звезда; Банкрутира холандският MEXX и още...

null

All fashion преди 9 години

Джулия Робъртс в пролетната кампания на Givenchy

Творческият директор на Givenchy Рикардо Тиши избра култовата актриса от „Хубава жена” за лице на новата кампания и в захлас по нея каза: „Тя е невероятна като жена, толкова много я обичам. Тя е забавна, иронична, интелигентна, културна – всичко”

На снимките за новата кампания, които са заснети от  Mert Alas и Marcus Piggott, хубавата Джулия е сериозна, без знаменитата си усмивка, но в страхотна хармония с моделите на Givency за следващия сезон.

"Настроението на новата колекция е за тази много силна жена и Джулия се вписва перфектно в този образ", признава Тиши и добавя „Тя представя кутюр колекцията, емблематичните модели, с които искам да покажа какво е истинска класика в гардероба.”

Тиши, които ще отпразнува 10 години в Givenchy през следващата година, облича Джулия Робъртс за червения килим от средата на 2013 година. 

За кампанията Рикардо залага на минималистична визия в косата и грима: „Реших да я направя по-интелектуална, по-сериозна, по-чиста”, казва той. „Това е различен, свеж, начин да видим Джулия – наистина страхотно и градско, мисля. Обичам реалността в кампаниите. Мисля че днес е много модерно да бъдеш истински. Не искам да покажа само дрехите от шоуто, но и това, което наистина са... това е много честна кампания.”





Фарел Уилямс със звезда на "Алеята на славата"

Най-щастливият човек беше увековечен на Алеята на славата. Фарел Уилямс получи 2537-мата звезда, на шумна церемония в Лос Анджелис, описвайки музиката като "гръбначния стълб на живота си".

"Фарел е гений, музиката му оказва влияние върху живота на толкова много хора", каза телевизионната звезда Елън де Дженерис по време на церемонията в Холивуд, описваща музиканта като "нежна душа".

"Написах стихотворение в твоя чест, защото си помислих, че може да направиш песен и бихме могли двамата да направим пари", пошегува се русата водеща.

Продуцентът и изпълнител Фарел Уилямс, е известен като детето-чудо на съвременната музика. Носител е на 7 награди Грами, а негови парчета са продадени в над 100 милиона копия.

Уилямс благодари на баба си за отличието, тъй като тя го е завела на уроци по музика, след като е играл на барабани с вилиците и лъжиците вкъщи.

Уилямс стои зад успеха на редица хитове на изпълнители като Дафт пънк, Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, Джей Зи и Робин Тик.

"Аз, който съм роден във Вирджиния Бийч, нямах и представа докъде ще ме доведе любовта към музиката", каза 41-годишният певец.















Виктория Бекъм с линия лак за нокти

Наскоро носителката на Британската модна награда направи първите си стъпки в бизнеса за красота, като пусна лимитирана серия лак за нокти, създадена в сътрудничество с Nails Inc.

Майка, моден дизайнер и модна икона, Виктория Бекъм, влиза в този бизнес със силата на ураган. Колекцията е достъпна на nailsinc.com и е вдъхновена от още не представената пролетно / лятна колекция на едноименния й лейбъл.

Наименованията на лаковете препращат към японската култура, като двата лимитирани цвята са наречени „Джудо червено”, което е ярко наситено червено и „Бамбуково Бяло”, неутрален нюанс. Цветовете са опаковани в стилни матови черни и бели бутилки създадени от Фабиен Баро. А самите лакове са направени с екстракт от бамбук, който е богат на силициев двуокис и така укрепва ноктите.



Настъпи краят на холандския MEXX



Само преди дни стана ясно, че холандският производител на модни облекла и аксесоари Mexx е обявен за банкрутирал. По данни на Financieele Dagblad По данни на изданието причината е икономическият спад. "Въпреки банкрутът магазините засега ще останат отворени, за да бъдат разпродадени наличните дрехи", уточнява вестникът.

Продукцията на Mexx се пласираше в 50 държави. В момента в компанията работят 1 500 служители, една трета от тях са в самата Нидерландия. Миналата година компанията закри главния си магазин в Амстердам. Назначеният от съда синдик търси възможности да задвижи отново продажбите.

Компанията е създадена в Нидерландия през 1986 г. от индийския имигрант Ратан Чадха. По-късно той я продаде на американската фирма Liz Claiborne. През 2011 г. компанията Gores Group придоби 82% от акциите на компанията за 85 млн евро.

 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.