Следва

Стил урок на седмицата: Блейзърът така!

Men's Еxhibit: Часовниците Triwa с колекция "Sort of Black Glow"

Колекцията стартира през август 2013 година, като целта и е да почете черния цвят...

All fashion преди 9 години

От Triwa пускат на пазара третата част от своята "Sort of Black" колекция часовници, в партньорство с търговската верига Storm от Копенхаген.

Колекцията стартира през август 2013 година, като целта и е да почете черния цвят (бел.ред. "sort” е датската дума за черно). Втората колекция, наречена „Sort of Black Gold”, последва през пролетта на 2014 година.

Сега е на ред трета серия, озаглавена „Sort of Black Glow”, и, за да не изневерява на името си, тя се отличава със свръх светещи подробности на стрелките и индекса, които придават впечатляващ вид на часовниците, особено в тъмна среда. Имаш право на избор, защото всеки часовник се предлага с два вида каишка – черна никелирана стомана или кожена каишка от органична кожа от Tärnsjö.

Часовниците и аксесоарите Triwa са проектирани в творческото студио на компанията в Стокхолм, където креативният отбор са вдъхновява от ярките пейзажи на града, разнообразната архитектура и любознателните хора.

Колекцията "Sort of Black Glow”, е достъпна за широката публика онлайн www.triwa.com, като цената на моделите варира от £ 215 до £ 295.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.