Следва

Дизайн за вдъхновение: Духът на масата!

Седмичен ХОРОСКОП - 15.12 – 21.12

В понеделник два действащи благоприятни аспекта, ще удържат за известно време биосферата в положителна насока, въпреки кулминацията на аспекта Уран - Плутон...

Astro преди 9 години

В понеделник два действащи благоприятни аспекта, ще удържат за известно време биосферата в положителна насока, въпреки кулминацията на аспекта Уран - Плутон. Но, от вечерта когато към Уран и Плутон се включат и напрегнатите аспекти на Луната, напрежението ще започне да нараства.

Уран винаги носи неочакваности и изненади. Плутон ни проверява откъм издръжливост, премахва старото, поради възможността от нов растеж. Активността на тази комбинация до края на седмицата, обещава цял куп скандални новини за проблеми и събития, които досега са били скрити. Това може да бъдат и изплуващи изведнъж факти, способни да повлияят съществено политическия пейзаж със законодателни промени и нови глобални икономически предизвикателства …

Средата на седмица ще премине сравнително спокойно. Може да се отбележи само един важен факт: в сряда Меркурий преминава в знака Козирог, правейки мисленето на хората и формата на партньорските взаимодействия по-задълбочени, ограничени в правила и рамки.

През уикенда, в резонанс с комбинацията на Уран и Плутон влиза Венера, която през текущия период е свързана с изразяването на общественото мнение, финансовата печалба и икономиката като цяло. В личен план, Венера сега отговаря за близките хора, колективните отношения, здравето и битовите проблеми. В събота и неделя ще бъде по-тежко за Овен, Рак, Везни и Козирог. Останалите знаци ще имат повече късмет - те ще са подкрепени от два благоприятни аспекта: Нептун с Меркурий и Марс с Уран. Първият ще предостави възможност за смекчаване на възприятията и оценката на сегашните трудности, а вторият ще събуди мотивация за бързо отстраняване на потенциалните неприятности.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Отстъпи назад!


През тази седмица не е необходимо да поемаш инициативата в свои ръце. Ако чувстваш, че обстоятелствата или хората пречат на реализацията на твоите идеи, по-добре е да отстъпиш и да не се опитваш с всички сили да постигнеш своето. През този период, подобни усилия ще доведат само до конфликти. По-често разчитай на подкрепа от страна на приятели и съмишленици.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Бунтарски настроения!

През тази седмица, когато ще се активизира Уран, в теб ще се събуди бунтаря. Ще ти се иска да се отличиш от тълпата и с пяна на устата да защитаваш своята гледна точка. Опитай се през тези седем дни да сведеш до минимум контактите с любимите хора, за да избегнеш конфликтните ситуации. Зациклянето върху дребни недоразумения може да стане причина за по-сериозни проблеми. Отнасяй се по-философски към гафовете и грешките, научи се да прощаваш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Жажда за знания!


Ако се съди по разположението на планетите, през тази седмица ще увеличи жаждата ти за знания. Това е добро време за самоподготовка и прилагане на получените знания в практиката. Сега трябва да се избягва прекаления риск и участието в авантюри. Не са изключени промени в отношенията с приятели. Когато взимаш решения, свързани с близкото обкръжение, старай се да не действаш под влияние на емоциите.

РАК 22.06 – 23.07

Творчески търсения!


Уран е ретрограден до 22-ри декември и ще ти предостави всички възможности за творчество. В средата на седмицата със сигурност ще те посети вдъхновението, а потокът от идеи ще отмие следите от умора, тъга и неувереност. Процесът на съзидание едва ли ще бъде лесен, но въпреки това ще ти достави много удоволствие. Първите резултати ще се появят, най-вероятно, в деня с позитивните аспекти на Луната с Нептун и Венера - 18-ти декември.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Застой!


Цялата ти енергия и внимание може да отидат върху външната страна на нещата: общуване, срещи, весели компании, а делова атмосфера и решаване на конкретни въпроси през тази седмица не се наблюдават. Трябва да проявиш повече сдържаност в своите пориви и да съсредоточиш енергията си, така че да не се разпилява. Като цяло седмицата предвещава много бавно развитие на всички дела, дори - застой, но в едно такова състояние има и известна доза стабилност, която ще ти позволи да си направиш изводи и да вземеш някои решения.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Активност!


Разположението на планетите обещава на типичните Деви повишена активност в работата. Ще можеш да разгърнеш творческите си способности. През този период, ще можеш бързо да се справяш с поставените задачи и бързо да разрешаваш проблемите. Успешно ще вървят и домашните дела. Например, може да започнеш да декорираш дома си за предстоящите празници. Вероятни, са новите запознанства и романтичните приключения.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Улови момента!


През тази седмица нивото на твоята творческа дейност ще бъде изключително високо. Улови момента и се заеми с нещата, които обичаш най-много - рисувай, прави снимки, пиши стихове или музика. Със сигурност сега ще срещнеш съмишленици, които ще ти помогнат да отправиш нов поглед към обичайните неща.
В дните преди новолунието, 20-ти и 21-ви декември, може да станеш много чувствителен и обидчив. Знаейки за особеностите на този период, опитай се да контролираш своите емоции и да реагираш адекватно на думите и действията на другите.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Внимание и самоконтрол!

Сега трябва да бъдеш внимателен във всичко. Не са изключени разочарования от хората, на които си възлагал големи надежди. В никакъв случай не влизай в ролята на инициатор на конфликти. Ще е необходимо постоянно да попълваш запасите си от енергия, тъй като разходите ще са доста високи.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Необходимост от трезво мислене!


В началото на седмицата неблагоприятният аспект между Уран и Плутон ще бъде в кулминацията си. Той ще те направи много импулсивен и раздразнителен, което може да повлияе отношенията ти със семейството и близките, и дори да съсипе репутацията ти. Не бързай да взимаш решения, действай само на "трезва глава".

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Стриктност и качество!


Трябва да забавиш оборотите в своята дейност и да намалиш малко своите желания. Излишната самоувереност може само да ти навреди. През тази седмица от теб се изисква спокойна и премерена работа, стриктно придържане към плана и най-важното - качество при изпълнението на всичко. Само в този случай може да разчиташ на успех. Ако проявиш невнимание, прибързаност, нещата може да не потръгнат съвсем така, както си ги планирал.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Резките промени не са за предпочитане!


Седмицата не е подходяща за резки промени в отношенията. Сега не е нужно да сключваш брак или да се разделяш, освен ако не си го планирал преди две или три седмици. Имай предвид, че необмислените решения, взети по време на намаляваща Луна, винаги водят до големи разочарования. Може сериозно да се караш с любимия човек, поради несдържаността си. Не позволявай на емоциите да вземат връх над разума и не прави жлъчни изказвания относно характера и действията на своята половинка.

РИБИ 20.02 – 20.03

Съдбата обича смелите!


Сили за работа ще имаш в изобилие, но ентусиазмът няма да ти е достатъчен. Не си позволявай да мързелуваш, губиш ценно време, защото точно сега, с минимални усилия от твоя страна, ще бъдеш в състояние да постигнеш желаното в кратки срокове. Всеки ден прави една стъпка напред към целта, дори да е много малка. Съдбата обича смелите. Запомни това просто правило. Може би преди си подценявал собствените си сили и възможности. Сега е идеалното време да оставиш в миналото своите страхове и несигурност.

More Astro