Следва

Топ-местата в София за ЧНГ: Sense Rooftop Bar

Топ-местата в София за ЧНГ: Grand Hotel Sofia

В самия център на града, там където животът кипи и динамиката се явява недостатъчно прилагателно здраво...

All About Life преди 9 години

В самия център на града, там където животът кипи и динамиката се явява недостатъчно прилагателно, здраво стъпил и изградил авторитет и име, е Grand Hotel Sofia. Едва ли има човек, който да не знае коя е сградата до Градската градина.

Тази Нова година там обаче, ще е по-различна и още от мига, в който разбрах бях наясно, няма къде другаде да съм. В колаборация с The Smugglers Collective гостите ще направят един завой във времето и ще се пренесат в салоните изпълнени с двойки, танцуващи суинг през 30-те и 40-те години на миналия век. Дрехите, аксесоарите, косите ще са виндидж. Ресторантът ще се превърне в "машина на времето" и всички почитатели на тази музикална култура, като мен, тръпнат в очакване да се качат на борда й.

Излишно е да казвам, че ще нося ярко червено червило, а косата ми ще е прибрана във висока прическа с букли, които ще се поклащат в ритъма на суинга. Честно казано, нямам търпение!

Кувертът е на цена от 315 лева, а менюто е разнообразно и включва дивеч, средиземноморски изкушения, богата селекция от вина, трюфели, макарони и много други изкушения. Неустоимо!


Адрес: София, ул. Гурко 1
Телефон за резервации: 02/811 0 900 и 02/811 0 777
Официален сайт


 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.