Следва

Holiday Gift Guide: С много любов за НЕЯ

Men's Еxhibit: Капсулната колекция на ASOS х Harris Tweed

Двете британски марки си сътрудничат, за да създадат специална празнична колекция, съвсем потопена в наследство на Harris Tweed...

All fashion преди 9 години

Тази Коледа двете любими британски марки си сътрудничат, за да създадат специална празнична колекция, съвсем потопена в наследството на шотландския производител на платове Harris Tweed, които в последните години предоставят своя емблематичен плат за различни модни колаборации, даващи по този начин нов живот на голямата английска класика. 





Колекцията на двете марки включва дрехи и аксесоари, които по подразбиране са разделени на две части. Първата е вдъхновена от класическия стил, а втората е с по-модерно звучене, почерпено от градската среда и уличния живот. Традиционните парчета идват под формата на материи текстура, като рибена кост, вкарана в блейзъри, и графитени и черни костюми, докато съвременното звучене е в образа на бомбър якета и огромни ризи.

Аксесоарите включват шапки, раници, чанти, които са в нюансите на синьо, сиво и бордо. Колекцията на ASOS х Harris Tweed ще бъде онлайн от 22 декември.


More All fashion