Следва

Пепел от рози в зимен ден

We love: Наоми Кембъл за Agent Provocateur

На 44 години, топ моделът е по-внушителна и завладяваща от всякога. "Невероятно е да съм лице на пролетно-лятната кампания 2015 г. на Agent Provocateur, особено сега, когато съм в средата на 40-те.", коментира Кембъл...

All fashion преди 9 години

На 44 години, топ моделът е по-внушителна и завладяваща от всякога. "Невероятно е да съм лице на пролетно-лятната кампания 2015 г. на Agent Provocateur, особено сега, когато съм в средата на 40-те.", коментира Кембъл.

Креативният директор на бранда, Сара Шотън споделя, че с тази кампания целят да покажат, че красивото бельо отива и се цени от всички жени, независимо от възрастта. Шотън е категорична в избора си на модел "Наоми е олицетворение на жената Agent Provocateur - духовита, блестяща и уверена.".

Обожаваме я, снимките надолу също...

More from View Sofia

Върджил Абло, човекът-вселена, когото едни обичаха, други - мразеха, но никой не остана безразличен

Celebrities преди 2 години

Върджил Абло, основател на Off-White и креативен директор на мъжката линия на Louis Vuitton, почина вчера, 28 ноември 2021г., на 41-годишна възраст. В историята на съвременната мода той ще остане човекът, който съчета уличната мода с лукса и изобрети нов визуален език, базиран на най-добрата смес - мода, музика и изкуство.  

More All fashion