Следва

Тик-так до Коледа

Б като Библия, Б като Блог

Само един поглед на тези фотографии могат да те накарат да се почувстваш като “Алиса в страната на...

All fashion преди 9 години

В страната на чудесата

Само един поглед на тези фотографии може да те накара да се почувстваш като “Алиса в страната на чудесата”. Tim Walker е един от онези хора, които могат да създават приказни светове и да ги съживяват. Като моден фотограф за Vogue, очарова читателите най-вече със своите романтични герои, а сега ни отвежда на разходка през капризни и екстравагантни светове. Неговите изображения са нереални и странни, но все пак има нещо в снимките, което е завладяващо и спиращо дъха. Просто се взираш за секунда, а след това оставаш загледан в приказните истории, които се разказват пред очите ти. Някак неусетно се връщаш и в детството, и сякаш искаш отново да си дете и да си част от този свят на чудесата.









anthonylukephotography.blogspot.com

Punk in the city













Днес сме на бунтарска пънк вълна. Бъди дръзка и заложи на червеното, комбинирай готина карирана риза в черно и червено, засили контраста със страхотни черни скини джинси с малко кожени детайли, а за още малко дивост комбинирай с високи боти с уникален дизайн и златни елементи за повече блясък. Покрий всичко това с убийствено червено дълго палто и за наистина бунтарска визия не се отказвай от аксесоарите. Красиви очила и забавна чанта с много модерните за сезона илюстрации са напълно достатъчни.

madamejulietta.blogspot.com

Banksy X LEGO









Какво да не й харесаме на колаборацията между Banksy и LEGO? Ние казваме "Нищо!". Фотографът от Нова Скотия Jeff Friesen интерпретира емблематични работи на неуловимия графити артист в своите фотографии. Серията “Bricksy” надгражда предходни серии базирани на LEGO, а, ако изобщо е възможно да се направи Banksy още по- непочтителен, Friesen го е постигнал с дописването на фонова история за всяко изображение. Със своите фотографии той ни кара да се усмихнем и отдава почит към някои от най-популярните изображения на големия артист.

addixx.co.uk

Горещо шоколадов разкош









Навън е студено, а и идват празници... Затова защо не се поглезиш, не направиш нещо горещо, много шоколадово и ароматно, което да споделиш с любимите си приятели на фона на някой хубав филм или дълъг разговор? Предлагаме ти тази лесна и супер богата на шоколад рецепта, която се състои в следното - вземи един черен шоколад, разтопи го на водна баня, разпредели го в четири чаши и добави горещо мляко. За още малко сладост сложи по няколко бонбонки маршмелоу, които може малко да запечеш в горещ тиган, за да се карамелизират. След всичко това, изпий с удоволствие!

cupcakesandcashmere.com

Неутрално красиво












Понякога ни харесва да се потопим в неутрална палитра, която плавно ни насочва към един хармоничен и спокоен вътрешен свят. Изчистените линии, малкото детайли и ненатрапчивите цветове по никакъв начин не разсейват и някак даже подреждат и вкарват в подобен ред и всички разхвърляни мисли.

fashionsquad.com
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.