Следва

Те казват много: View Sofia в бюра, обещания и настроение ала ЧНГ

БТВ водещите разпродават гардероба си в инициативата "Да облечем надеждата"

bTV организира благотворителна разпродажба на дрехи от екранния гардероб на едни от най-любимите лица на bTV Новините...

All About Life преди 9 години

bTV организира благотворителна разпродажба на дрехи от екранния гардероб на едни от най-любимите лица на bTV Новините. Инициативата се провежда в края на всяка година и се нарича „Да облечем надеждата”, тъй като традиционно събраните средства се даряват на нуждаещи се хора.

Над 5 хиляди артикула, с които водещите и репортерите на медиата са представяли всички гледни точки в новинарските емисии през последните години, ще бъдат предложени на зрителите на преференциални цени. Всеки, който има желание да се сдобие с дреха от гардероба на своите любими телевизионни водещи и да подпомогне инициативата може да го направи на 20 и 21 декември от 10.00 до 18.00 часа във фоайето на Малкото НДК.

Част от събраните средства от инициатива „Да облечем надеждата” ще бъдат дарени на пострадалите райони от наводненията през 2014 година, както и на децата от SOS Детски селища за програмата „Начало на самостоятелен живот“, които ежегодно получават подкрепа от медиата. 

Политиката на bTV Media Group е да проявява ангажираност с обществени проблеми и социални каузи. През последните 14 години bTV доказа, че може да бъде един от двигателите за разрешаване на множество тежки проблеми за българското общество.

More from View Sofia

BIODERMA Women’s Run – първото изцяло дамско бягане в България, отново в София този юли

Health преди 3 години

BIODERMA Women’s Run – първото в България бягане само за жени, което миналия юни постави София на световната карта на столиците, подкрепящи инициативата за женско бягане, ще се случи и това лято. Организатор на събитието е Спортен клуб „Бегач“, а датата е 18-ти юли. Състезанието по традиция е с благотворителна цел – в полза на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.