Следва

Fashion Battle: Любимецът на студените дни - шалът!

Крадем визии... Този път са 3 - съвсем, съвсем предпразничнo!

Днешните ни визии идват право от Pre fall колекциите и са подчинени на една единствена идея...

All fashion преди 9 години

Днешните ни визии идват право от Pre fall колекциите и са подчинени на една единствена идея - предпразничното настроение. Бяло, каки и camel, в задължителния монохромен ансамбъл са основните виновници за този пореден шопинг, на който и да искаме, не можем да се наситим.

Днес, по изключение от досегашното ни модно правило, разглеждаме и бюти изборите на дизайнерите и как да ги постигнем лесно и бързо. Харесахме си много модели, но ги сведохме до 3 - по един от Hugo Boss, Alexander Wang и Altuzzara, поднесени за вас с нашата по-достъпна интерпретация.

Ето как го правим в галерията горе>>>




Ако още не сте опитали формулата Brilliant look коса и кожа, съветваме ви да го направите. Причините? Лесно постижимите бюти резултати, в допълнение към грижата, полагана целогодишно или пък като брилянтен завършек за празничната визия за сияйна и млада кожа, здрави нокти, превъзходна коса.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.