Следва

Street Style вдъхновения... Teddy bear coats

Най-стилните звездни сватби на 2014-та!

Вижте обаче кои са най-стилните сватби на годината, тези на които лекичко им завидяхме, в нашия обобщаващ материал...

All fashion преди 9 години

И тази година звездни сватби не липсваха. И тази година редица известни личности се врекоха във вечна любов и се разделиха с ергенския си живот.

Някои от най-популярните в света сключиха брак със своите половинки, на пищни или скромни церемонии, за които медиите изписаха много. Вижте обаче кои са най-стилните сватби на годината, тези на които лекичко им завидяхме, в нашия обобщаващ материал:

10. Оливия Палермо и Йоханес Хюбл





Годината за Оливия Палермо стартира подобаващо, а именно с новината за годежа им с Йоханес Хюбл. И, разбира се, една от най-стилните двойки в Холивуд не закъсня с една от най-стилните сватби на планетата. Тя се случи тайно, само пред двама техни приятели, на много интимна церемония в кметството на Манхатън на 21 юни. Оливия блестеше в прелестна рокля Carolina Herrera от две части, бяла жилетка и сини обувки Manolo Blahnik. Истинска прелест!

9. Джесика Симпсън и Ерик Джонсън





Джесика Симпсън получи втори шанс да влезе в класацията за "Най-стилни сватби на годината" и този път успя. Блондинката се омъжи за бащата на децата си Ерик Джонсън на пищна сватба в Калифорния, на която присъстваха 275 гости, според данните.

Роклята на булката отново бе доверена на Carolina Herrera, а с цялата пищна украса, местността, на която празнуваха всички, приличаше на луксозна бална зала в средата на гората.

8. Ашли Тисдейл и Кристофър Френч







Облечена в прекрасна сватбена рокля, актрисата от High school musical, се врече във вярност на любимия си – музиканта Кристофър Френч. Датата бе 8-ми септември, а сред шаферките на сладката Ашли се открояваше най-добрата й приятелка Ванеса Хъджис.

Цветният венец в косите на актрисата беше допълнен от роклята й Monique Lhuillier, а гостите, поканени във Villa Sevillano, Санта Барбара, Калифорния, наброяваха не повече от 100 души!

7. Попи Делевин и Джеймс Кук









Попи Делевин бе благословена с прелестната рокля от Chanel за сватбата си с Джеймс Кук през май тази година. Двамата се венчаха в църквата St. Paul в Лондон, като сред това разходиха част от гостите и до Маракеш, Мароко, за да повторят обетите си и там. Вторият тоалет на Делевин бе Emilio Pucci, а възможността да я видят в изящното бяло имаха звезди като сестра й Кара Делевин, Гери Халиуел, Сиена Милър, Алекса Чънг, композиторът Андрю Лойд Уебър и др. 

6. Ким Кардашиан и Кание Уест







Ким Кардашиян и Кание Уест казаха своето "Да!" и това наистина се оказа страхотно. Двамата вдигнаха дългоочакваната си сватба, която започна в Париж и свърши във Флоренция, в компанията на звездните си приятели Джон Леджънт, Криси Тайгън, Серена Уилямс и куп други любимци, наред, разбира се, и с всички членове на клана Кардашиян, които подкрепяха с дизайнерските си тоалети, пищните украси и трапези, булката и младоженеца още седмица преди това. Репетицията за голямото събитие бе във Версайския дворец, а самото то се случи на фона на 21 метрова стена от бели рози, на която изпъкваше целия разкош на роклята Givenchy Haute Couture, в която беше облечена Ким. Забравихме да допълним за доста талантливия сватбен певец, който си бяха наели, а именно самият Андреа Бочели.

5. Анджелина Джоли и Брад Пит





Сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит бе изключително вълнуващо събитие за всички. След като любимците на Холивуд многократно отлагаха този момент, те се венчаха на скромна церемония, в компанията на децата им и още 15 човека, във Франция. Анджи беше придружена до олтара от синовете си Пакс и Мадокс, облечена в рокля Atelier Versace, проектирани лично от Донатела Версаче, върху която всеки от наследниците й беше оставил своя отпечатък.

4. Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка







Фойерверки, Елтън Джон и тези двамата. Трябва ли да кажем повече, за да ви убедим в приятната емоция, която ни донесе това събитие? Звездата от "Как се запознах с майка ви" Нийл Патрик Харис се врече във вечна вярност на дългогодишния си партньор Дейвид Буртка на скромна церемония в Италия, на която присъстваха не повече от 50 човека.  Двамата изтанцуваха първия си танц на фона на A Moment Like This на Kelly Clarkson и изглеждаха повече от щастливи, от това което им се случваше.

3. Соланж Ноулс и Алън Фъргюсън









Можем да обявим абсолютно категорично Соланж за най-любимата ни булка през изминалата година. Сватбата й с Алън Фъргюсън бе изключителна мантра в бяло, на която присъстваха около 100 човека, сред които сестра й Бионсе и съпругът й Джей Зи. Двойката беше избрала дрескодът на събитието да e един и същ за всички, появявайки се по случая на бели колелета, с искрящи от любов очи, облечени от глава до пети в чистота и, взривявайки с всеки кадър от събитието, социалната мрежа Instagram.

2. Амал Аламудин и Джордж Клуни





Ако трябва да сме напълно честни, стилът на Амал в дните преди самата й сватба с Джордж Клуни ни спечели много повече, отколкото роклята й за самата такава. Въпреки че изобщо няма няма как да останем равнодушни към един от последните шедьоври на покойния Оскар де ла Рента, с който тя беше облечена в Големия ден, състоял се във Венеция под зоркото око на А-лист звезди като  Бил Мъри, Боно, Ана Уинтур, Емили Блънт, Джон Красински, Мат Деймън и Синди Крауфорд. 

Двойката размени обетите, лично написани клетви, по време на 30-минутна церемония под арка от красиви бели рози, след което се отдаде, заедно с гостите си, на петстепенната гурме италианска вечеря.

1. Лорън Конрад и Вилхелм Тел











Лорън Конрад, звездата и героинята в The Hills, вдъхнови всички ни с всеки един детайл от Калифорнийската си сватба. Тя се омъжи за Уилям Тел, под звуците на Тейлър Суифт и Арета Франклин, сменяйки три тоалета през целия празничен ден. Дантелената рокля Badgley Mischka и роклята без презрамки Monique Lhuillier ни влюбиха в себе си, както и самата Лорън, която беше помислила за всяка малка подробност около най-блестящия си ден!

 

 

More from View Sofia

More All fashion