Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2015 - Везни, Скорпион, Стрелец

Месечен ХОРОСКОП - Януари 2015

Януари ще разкрепости общуването. Веднага след новогодишните празници, дори най-срамежливите ще могат да разговарят свободно...

Astro преди 9 години

Януари ще разкрепости общуването. Веднага след новогодишните празници, дори най-срамежливите ще могат да разговарят свободно. Тези, които отдавна искат да кажат нещо на своя началник, могат да се възползват и най-накрая да изяснят ситуацията, в която се намират (от 5-ти до 20-ти). А на тези, които отдавна искат да осъществят някои свои идеи, през този месец може да им дойдат оригинални и не съвсем обичайни решения, които заслужават внимание.

Може да чуем и за някои нови открития, които след известно време ще преобърнат обичайния ни начин на живот, но ще бъдем в състояние да го осъзнаем много по-късно. През този месец ще бъде много по-лесно да се реализират нови запознанства (до 21-ви), въпреки че съществува опасност, тези отношения да останат само в сферата на леката комуникация.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Началото на 2015 г. ще ти донесе усещането за приключване на определен етап в живота ти и началото на нов. Но имай предвид, че идеите, които може да те посетят, трябва да издържат проверката на времето. Засега не бързай да ги реализираш, без значение колко успешни ти изглеждат. През този месец голямо значение ще имат отношенията с децата или по-младите роднини. През втората половина на януари, плановете ти ще станат по-реалистични, а енергията и ентусиазмът ти ще бъдат достатъчни, за да постигнеш успех в работата.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Първият месец от 2015 г. ще ти донесе свежи творчески идеи за това, с което предстои да се заемеш през настъпващата година. Хороскопът призовава да бъдеш подготвен за и това, че началото на новата година ще бъде белязано от повишено желание за общуване с приятели и познати. Лекото настроение ще продължи до 17-ти януари. Новите запознанства през този период ще са благоприятни за любовната сфера и личния живот.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

За теб януари 2015 г. ще бъде месец за преразглеждане на плановете и това се отнася както за работата, така и за личния живот. Ще те движи любопитството, само то може да те накара да смениш посоката. Вземането на кредити в този период е недопустимо. Препоръчително е да се замислиш за започване на собствен бизнес или за разширяване на вече съществуващия. Средата на януари е прекрасно време за нови запознанства и отношения. Ако си обвързан, прекарвай повече време с партньора, за да избегнеш недоволството от негова страна. Краят на месеца ще ти донесе новини с финансов характер.

РАК 22.06 – 23.07

Първата седмица на януари ще те подтикне към духовен живот, ще преразгледаш целите си и постоянния кръг от приятели и познати. Възможно е да поискаш да виждаш по-рядко някои от тях през новата година. В същото време, в теб, може да се появи нов неочакван интерес или хоби. Имай предвид, че някои мечти ще успееш да претвориш в реалността през втората половина на януари, така че периодът до тогава трябва да се използва за полагане основите на важни проекти. В края на месеца идва момент, подходящ за срещи с нови хора и за възстановяване на предишни романтични отношения.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

За Лъвовете първата седмица на януари е време за някои промени. Maрс формира опозиция с Юпитер в Лъв и ще се наложи да взимаш важни решения, още в първите дни на новата година. Въпреки че си в добра физическа форма, постарай се да не се преуморяваш. В личния живот те очакват сериозни и откровени разговори с твоята половинка. Януари ще даде възможност на самотните Лъвове да разберат истинските причини за своето състояние и шанс да се променят в правилната посока.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Първият месец на 2015 г. ще премине сравнително спокойно, без необходимост да променяш нещо в живота си. Венера ще ти даде възможност да подновиш отношенията си с тези, които преди време са били от значение за теб. Януари е време за връщане към предишни връзки и минали чувства. Не е изключено и появата на бивши обожатели. Купуването на скъпи дрехи и бижута по-добре да се отложи за следващия месец, а през втората половина на януари може да се заемеш с козметични процедури, насочени към подобряване състоянието на кожата.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В началото на новата 2015 г. в теб ще се породи желание да се откажеш от всичко, което няма никакъв смисъл и не носи никаква полза. През този период е необходимо да обърнеш повече внимание на профилактиката на простудните заболявания и да не се отказваш от възможността да си починеш и възстановиш силите си. Средата на януари е време, подходящо за общуване с близки, приятели и съмишленици. Контактите с хора със сходни интереси, в този период, ще бъдат важни за теб. Постарай се да започнеш важните проекти през последното десетдневие на месеца, тъй като следваща такава възможност ще ти се представи чак през пролетта.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Още през първите дни на януари ще почувстваш прилив на сили и енергия, които ще ти се иска да използваш за нещо конкретно. Бъди внимателен, защото по това време ще ти се иска да се отървеш от всичко, което вече не те привлича. Това се отнася както за чувствата, така и за ситуации, свързани с кариерата. Януарските празници ще подтикнат много Скорпиони към размисъл - дали да останат на предишната си работа или е време да потърсят нова. Ако си уверен, че е по-добре за теб да се преместиш на друго място, започни да изпращаш СV-та след 17-ти януари.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Между два огъня - така най-добре може да се опише положението ти през януари. От една страна, Сатурн ще те ограничава, а от друга - Юпитер, напротив, ще разширява твоите възможности. В някои дела ще усетиш застой, а други ще се движат по мед и масло. Не плувай срещу течението, старай се да уловиш вълната на успеха и да вървиш напред. През този период, за теб е важно да запазиш усещането за реалност. Бъди критичен към себе си, не решавай нищо лекомислено. Може да загубиш повече време за обмислянето на проблема, но след това резултатът ще бъде по-добър, а постиженията - надеждни. В края на месеца има вероятност не всичко да се развива така, както си го планирал.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Първата половина на януари 2015 г. ще премине сравнително спокойно, здравето също няма да ти създава неприятности, а общуването с приятели и близки хора ще бъде източник на радостно настроение. След 20-ти януари ще се ускори хода на събитията и ще усетиш върху себе си непредвидимото влияние на планетата Уран. Подготви се за промени в работата, които може да те засегнат лично. Нови проекти засега не си заслужава да стартираш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Меркурий и Венера, които в началото на януари преминават във Водолей, ще те заставят буквално да общуваш с много хора. Понякога дори може да чувстваш умора от прекаленото говорене (дали от самия себе си или от околните). В този период уединението и самотата ще бъдат почивката за теб. Няма значение дали ще четеш книги или ще се разхождаш сред природата – открий какво те разтоварва най-добре! В личния живот не очаквай луди страсти и не се доверявай на непознати партньори. Голяма част от това, което ще чуеш - няма да е вярно. В края на месеца има вероятност от недоразумения в работата. За да коригираш ситуацията, може да се наложи да потърсиш помощ от колеги.

РИБИ 20.02 – 20.03

Началото на 2015 г. ще те накара да се замислиш за допълнителни начини за постигане на целите. Някои представители на този зодиакален знак ще почувстват прилив на сили и желание незабавно да пристъпят към промени. Но до 8-ми януари, по-добре да изчакаш с инициативите и нововъведенията. Любовта и емоциите до началото на февруари ще бъдат непостоянни и променливи, и важните за теб отношения ще вървят трудно.

More Astro