Следва

Milan Fashion Week: Men есен-зима 2015 - Ден 2

Б като Библия, Б като Блог

Попаднахме на тези прекрасни изображения, в които абсолютно сполучливо се...

All fashion преди 9 години

Пощенски картички от никъде

С толкова много живот и приключения са изпълнени творенията на бразилския артист Vik Muniz, който маниакално събира фотографии и пощенски картички от цял свят и след това ги претворява в колажи, за да създаде смели изображения със зашеметяващи мащаби. Muniz e запален и търпелив колекционер, който събира съкровищата си от семейни снимки и картични от цял свят през годините. Артистът е очарован от контраста между личната стойност на тези изображения, които отбелязват важни етапи от живота на хората и това, че в неговите творби те са напълно взаимозаменяеми.









blacknuba.wordpress.com

Изкуството на Valentino

Попаднахме на тези прекрасни изображения, в които абсолютно сполучливо се съчетават приказните тоалети на Valentino с красиви творби от различни периоди на изкуството. Така като ги гледаме, не ни е много трудно да повярваме, че тези нежни създания обитават имагинерното пространство на творбите, а също така много добре си кореспондират с цветните мазки на колоритните картини.











www.missmoss.co.za

Изящно градски

Направо се влюбваме в целия аутфит, спечелва ни пастелната комбинация от цветове, интересният принт на горната дреха, небрежните размъкнати джинси, съчетани с черните акценти, ръкавиците и ботите, които внасят контраст към леките тонове, а малката сребриста чантичка е същинско бижу, което прави слагането на още аксесоари напълно излишно. Пухената яка е адски готино допълнение, което придава завършен вид на визията и като бонус ти е топличко. Всичко това перфектно се допълва от наситено червените устни, които придават драматичност на цялостната визия.





zanita.com.au

Скрити в дълга експозиция

Пътеки осветени от светулки и светлини, фойерверки, които приличат на балони и още толкова много красиви неща, скрити от погледите, но видими за дългата експозиция. Тези снимки ни отварят очите за една скрита вселена от светлина и движения, невидими за невъоръженото око, но винаги там точно пред нас. Те карат да погледнем по нов начин на “допълнителните” секунди в живота и неуловимата красота.



*фойерверки

*светулки

*каяк

*хеликоптер



www.mymodernmet.com

Захарни целувки



Никога не подценявай силата на ексфолианта за устни, той е задължителен, ако искаш да имаш гладки и красиви устни... само за целуване. Още по-хубаво е, ако той е домашно приготвен, много ароматен и прави чудеса с напуканите устни. Точно такова е сладкото изкушение, което ти предлагаме да си забъркаш вкъщи.

Ще ти трябват



Малка кутийка или бурканче
Купичка за смесване
Лъжица
Студено пресован зехтин
Мед
Органична кафява захар
Аромат по твои избор

Първа стъпка

Сложи около една супена лъжица кафява захар и една чаена лъжичка зехтин в купичка и ги смеси добре. Резултатът трябва да е доста суха сладка смес.



Втора стъпка

Добави половин чаена лъжичка мед (той съдържа почистващи и лечебни свойства), за да направи сместа хомогенна и добави няколко капки от аромата, който си избрал. Ако сместа ти се стори рядка, добави още захар, за да се сгъсти.

Трета стъпка

Сложи получения скраб в малко бурканче за съхранение. После го прибери в хладилник, за да го съхраниш за по-дълго. Използвай няколко пъти в седмицата, за страхотни резултати.

cocochic.creatorsofdesire.com
 

More All fashion