Следва

Най-доброто/най-лошото от модните списания през Декември

SSG - Песен за скъпоценности

Най-сладкото нещо са подаръците – колкото повече, толкова повече. Диамантите винаги вършат работа! Имаш право да...

Fashion преди 15 години

На Коледа се случват чудеса и когато той ти каже, че най-прекрасното нещо, което му се е случвало някога стои пред него в малка черна рокля, с коса нежно прибрана назад и изящното току-що подарено от него колие около красивата шия, ти го дари с чудото на празника – твоята голяма изненада. Защото скъпият човек, заслужава всичко и на всяка цена.

И, разбира се, бижутериен магазин SSG е готов да ти предложи онова, от което се нуждаеш за твоята и неговата блестяща Коледа.



Най-сложният избор – мъжкият подарък – предстои. За теб е предизвикателство, а за екипа на SSG просто повод да те насочат към безпогрешния избор.

Между класически идеи като ценни ръкавели, щипка за вратовръзка и часовник, можеш да направиш достоен избор със строго индивидуални подаръци. Личният ти отпечатък на бижу е добър повод да му напомняш за твоята голяма любов.

Едно от водещите условия на хубавия подарък е да има ясна концепция. Затова е необходимо единствено време – другото остави в диамантените ръце на SSG.
За да го накараш да се чувства истински мъж, подари му кутия и пепелник за пури.





А папийонката с фин диамант е твоята екстравагантна, но изящна идея за празничната ви нощ.



Колан с гравирана тока по твой избор ще бъде по-различен от всеки един друг такъв.

Компромисен вариант с висока стойност за случаите, когато няма време, е прецизно изработена икона от благороден материал. И все пак той не заслужава подарък в последния момент.

Най-прекрасната жена, готова на всичко да подари щастие на любимия мъж, заслужава най-прекрасната изненада - диамантите.





… колекцията от злато с корал и брилянти. Характерно е нежното копие на листа от роза…





Пръстен розово злато с 4 карата брилянти, подходящ за романтични хора….





Червеният цвят винаги е секси особено в комбинация с диаманти...





….брошка със златен обков от рог…




 
  А най-новото бижу е пръстен със сапфири, диаманти и голяма перла.





…брилянти, сапфири и аметисти върху златна основа може да подариш като брошка под формата на бухали…





За да споделиш малко от твоя красив празник с целия свят, избери бижу с благотворителна цел. В съвместна инициатива с Lions, SSG изработва специални медальони. Върху сребърните с рубин и златните с диамант са изобразени животни и растения, защитени от „Червената книга”.

Същият емоционален заряд носят монетите от благороден метал. В някои държави е традиция различни монети да се подаряват по определени поводи. Още една блестяща идея, която бижутерийният магазин ти предлага.

Оригинална хрумка на SSG за семейни празници, сватби, абитуриентски балове и пр. е Gift Certificate – документ за налично дадените пари от близките с цел закупуване на по-голям, по-скъп и „по-диамантен” подарък.


Детските подаръци не са просто скъп спомен. Освен че имат своята символика, сребърни чашки, вилици и лъжички са и антисептични.





Всяко дете задължително трябва да притежава прибор и дрънкулка от сребро – така благородната синя кръв захранва своето аристократично поколение.

На Коледа всички имат нужда от внимание. От малкото съкровище в креватчето и Любимия в сърцето до всички близки и приятели, които обичаш. Ако ти нямаш идея как да ги зарадваш, SSG има! Достатъчно е само да отидеш на площад Райко Даскалов 1, а там ще сбъднеш много мечти.

More from View Sofia

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.