Следва

Детска София: Работилница за моментна фонография от ИКЕА

С Piquadro на път - лукс по италиански

Ако марките, които всички познаваме са се поизчерпали и моделите, които се уеднаквяват все по-паралелно са ни писнали, то значи е време да сменим предпочитанията си...

All About Life преди 9 години

Ако марките, които всички познаваме са се поизчерпали и моделите, които се уеднаквяват все по-паралелно са ни писнали, то значи е време да сменим предпочитанията си. Можем ли да си представим една бизнес чанта като фешън аксесоара, който дълго сме търсили? Да? Не? Ние пробвахме и се получи.

P на квадрат за фамилията на създателя си и "palletterie" - кожа, от италиански. Или, иначе казано, Piquadro, висококачествени кожени чанти, които подхождат както на деловата, така и на фешън средата. Уверихме се.
От края на миналата година италианските майстори на чудеса стъпват на българския пазар при своя верен партньор Samsonite, а от тази година е в действие и официалният сайт на Piquadro за България, който позволява на почитателите на марката достъп до абсолютно всички модели и поръчка в рамките на два дни.

Материалите за изработката им идват от най-прочутия с производството си на естествени кожи район на Тоскана. А при допира с този съвършен продукт откриваме, че обичаме Тоскана не само заради виното. Смесицата от модернизъм и класика събира бизнес класата на Piquadro с любовта към изкуството на създателя й Marco Palmieri, и още с финото чувство за лукс по италиански: комбинация, на която не се устоява.

А резултатът е дизайн, който носи фантастична наслада на притежателя си.







 


Луксозните италиански бизнес и пътни чанти и аксесоари PIQUADRO могат да бъдат намерени на www.piquadro.bgкакто и в магазините, в които се предлагат качествените продукти на SAMSONITE.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.