Следва

Proenza Schouler от сутрин до вечер

Всички модни величия уважиха госпожа Абрамович на приема на The Wall Street Journal в нейна чест

Както знаем, в момента е в разгара си Седмицата на висшата мода в Париж - едно от най...

All fashion преди 9 години

Както знаем, в момента е в разгара си Седмицата на висшата мода в Париж - едно от най-важните и ярки събития във фешън индустрията, затова и именно във френската столица три дами от издателската и модна индустрия - Кристина О'Нийл, Дерек Бласбърг и Лорън Санто Доминго организираха преди дни прием в чест на февруарския брой на The Wall Street Journal с Дария Жукова на корицата.

В последно време в западните и руски медии непрестанно се обсъжда мащабният проект Музей за съвременно изкуство "Гараж" в Москва, дело именно на Жукова, приятелката и майка на две от децата на милиардера Роман Абрамович, и конкретно неговата сериозна реконструкция, след която идната пролет независимата културна платформа ще се пренесе в павилиона "Годишни времена", с чиято направа се занимава известният архитект Рем Колхас.

Естествено, това събитие е заинтересувало редакцията на WSJ, която и посвещава новия брой на списанието на развитието на съвременното изкуство в Русия - в ексклузивно интервю Жукова и Рем разказват за откриването на новата сграда.

Относно блестящото парижко парти по повода, достатъчно е да обърнем внимание на гостите - сред тях са най-авторитетните личности в света на модата, които често е невъзможно да видим заедно на едно място. Освен в извънредно особени случаи, както очевидно е този.

Карл Лагерфелд, Наоми Кемпбъл, Наталия Водянова, Анна Уинтур, Карин Ройтфелд...  невероятнa сбирка. Дали да добавим нещо за руския финансов мащаб...


Дария Жукова

Наталия Водянова и Антоан Арно


Наоми Кемпбъл


Анна Уинтур


Лорън Санто Доминго


Карл Лагерфелд


Карин Ройтфелд


Ана Дело Русо


Джоан Смолс


Рикардо Тиши


Каролин де Мегре


Маргарита Мисони


Анна Зюрова и Елизабет фон Гутман


Гая Репоси


Аманда Харлек


Стефано Тончи и Анабел Селдорф


Тамара Мелън


Карла Ото


Олимпия Скери


Джамбатиста Вали, Бианка Брандолини д'Ада, Евгения Ниархос, Нур Фейс и Татяна Санто Доминго


Лорън Санто Доминго, Дерек Бласбърг, Кристина О'Нийл, Дария Жукова и Карл Лагерфелд
 

More All fashion