Следва

Големи бели дупета. 13 за щастие!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Кейти Пери изпълни 7 от най-големите си хита, облечена в 4 смели аутфита, които успя да смени без да напусне сцената нито веднъж...

All fashion преди 9 години

"Арт" прочита на Кейт Мидълтън

Последният брой на австралийското списание Woman's Day ни показва Кейт Мидълтън не като прекрасната Дукеса на Кейбридж, както сме свикнали да я виждаме, а по-скоро като бледо призрачно копие на самата нея, състарено поне с 10 години. И, имайки предвид, че на оригиналната снимка, която отдавна се върти в публичното пространство и която е служила за вдъхновение на авторите, Херцогинята изглежда прилично, не можем да разберем причината, поради която издателите са решили да сложат този безумен блясък в очите й, цвят на устните и дори да засилят бръчките и сенките й на водещата страница на изданието.

Може би това е арт прочит на новата кралска икона на модата, както се оправда главният редактор след всички нападки, които получи само за дни, но явно и ние, както всички останали, не разбираме изкуството, което се опитва да пропагандира. 



Кич на дупки








Тази седмица Ким може и да отсъства от нашите модни гафове, но мястото й абсолютно заслужено е заето от нейната майка. Крис Дженър се разходи из улиците на Париж по време на Седмицата на висшата мода с меко казано нелеп тоалет.

Определено трябва да отбележим, че Крис е доста смела и експериментира с визията си и в това няма нищо лошо, но в този случай нещата просто не се бяха получили. Не ни хареса цялостното излъчване на визията, въпреки че беше заложила на класическата черно-бяла гама, нещата пак изглеждаха прекалено много и кичозни, а прозрачните панталони може и да са много модерни сега и много звезди да залагат на тях, но някак не успяват да намерят път и към нашето сърце. Освен това не можем да не се запитаме не замръзва ли мама Дженър с тези сандали, все пак е зима?

От скрина на баба





Напоследък Кийра Найтли честичко започна да се появява сред модните ни гафове. Този път причината за нейното присъствие тук е роклята, която звездата беше избрала за Наградите на гилдията на продуцентите. Тоалетът отново беше Шанел и отново изглеждаше все едно го е извадила от скрина на баба си.

Странната рокля, с разкрояваща се долна част, дълга до глезените и изрисувана с пъстър, напомнящ пъзел, принт в съчетание с бяла горна част, обсипана с флорални апликации, напомнящи покривка, определено не беше тоалетът, носещ нужния неотразим блясък, който всеки един червен килим заслужава.

Добър (4) за Кейти Пери

С повече от 118.5 милиона фена, гледащи я от 180 държави, поп звездата Кейти Пери направи истински фурор с 12-минутното си изпълнение на полувремето на Super Bowl. Пери, която е позната с бурното си сценично поведение, и този път не направи изключение с държанието си, изпълнявайки 7 от най-големите си хита облечена в 4 смели аутфита, които успя да смени без да напусне сцената нито веднъж.

Гледката беше точно толкова зрелищна, колкото и звучи, но с намесата на Джеръми Скот, като дизайнер на шарените одежди на Пери, положението излезе леко извън контрол. Познавайки добре вкуса на американския дизайнер, и ние леко напрегнато очаквахме да видим какво решение е взел за своята добра приятелка, но след предишните му препратки с McDonald's, Sponge Bob и Barbie, навярно, оправдано, очакванията ни не бяха особено високи. Така и стана - изпълнителката се появи на сцената качена на огромен механичен лъв и облечена в златисто-оранжева рокля с пламъци и твърде сребристи обувки, чиито модел по никакъв начин не комплиментира едрите й глезени, а допълнително насочи вниманието към тях, и буквално изгори всички пътища към естетически издържания и вдъхновяващ външен вид, който се предполага да имат хората, качили се на тази трибуна.







Вторият ансамбъл на Кейти бе oт две части в болезнено ярки тонове и според думите на Скот е вдъхновен от формата и цветовете на плажна топка.





Третото скоростно преобличане доведе до нахлузването на oversized футболен суитчър, който се оказа и най-сполучливият стилистичен избор нa Кейти за вечерта. 



За финал Пери се спусна на сцената от огромна падаща звезда с дълга сребриста рокля, обшита, разбира се, със звезди, за да е по-лесно смилаема препратката от едното към другото.






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.