Следва

МОМЕНТИ ОТ ДЕНЯ: Пламена тaзи сряда

Спечели покана за TAKEOVER с TIEFSCHWARZ

Половината от немското дуо на двамата братя диджеи Ali и Basti Schwarz...

All About Life преди 9 години

СПЕЧЕЛИ ДВОЕН ПАС ЗА YALTA TAKEOVER С TIEFSCHWARZ!

Половината от немското дуо на двамата братя диджеи Ali и Basti Schwarz, които създават общия си проект като резултат от споделената си любов към музиката и натрупания опит зад пулта през 90-те години, гостува тази събота, 7 февруари, в София на поредицата TAKEOVER.

Изпратете на е-mail: [email protected] трите си имена и отговор на въпроса: "За кой път TIEFSCHWARZ идват в България?" до 17:00 часа на 06.02.2015 /петък/ и може да спечелите една двойнa поканa за събититето! 

Подробности за събитието тук >>>

Късметлията ще обявим на 06.02.2015 /петък/ в 18.00 часа!
 


*Верният отговор на нашия въпрос е за първи път!

Дватa пропуска за партито на TAKEOVER с TIEFSCHWARZ  отиват при Цветозар Димитров Черкезов. Името му ще бъде записано в гест листата на събитието, наред с това на някой от неговите приятели. Двамата трябва да влязат преди 00.30 часа.

Честито!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.