Следва

Котешко око с кристали

Вижте новата H&M Studio колекция и ще отгатнете защо я обичаме

Тази пролетна фешън колекция на шведския търговец е истинско откровение. Повлияна от...

All fashion преди 9 години

Тази пролетна фешън колекция на шведския търговец е истинско откровение. Повлияна от 70-те и изпълнена от чудесни, адекватни на замисъла материи и принтове, дължини и комбинации, тя е точната доза достъпен шик, която обезателно ще си причиним напролет.

Харесахме я още в края на миналата година, когато от марката я показаха пред журналисти и гости. Днес разглеждаме в пълнота каталога, преди утре да пуснем детайлно всички артикули от колекцията поотделно и така, както ще се пазаруват след месец, а поводът е съвсем скорошното им красиво нахлуване в магазините. И признаваме, това е най-доброто studio на H&M от поне няколко сезона.

Красиви пастели, страхотни принтове, едно приятно седемдесетарско настроение, с адрес, да речем, Маями, с капчици усещане за релакс, за безгрижие и за спорт.

Пижама-инспирациите не са нещо ново в модата, но тук виждаме приятни къси версии, които просто "спят" в летния гардероб, при това направени умно и дизайнерски.

Великолепни са и шапките в колекцията, които нямаме търпение да приобщим в аутфита си, толкова много ала Бриджин Бардо са те.



Всъщност е много трудно да открием едно, две, три неща, които да наречем фаворитни, защото цялата колекция е страхотна. Тук включваме и останалите аксесоари, освен шапките, например чантите, както и ниските чехли.

Има и едни жестоки туники, които не изглеждат като буквални туники и са с десетки приложения, в което ще се убедите, щом разгледате колекцията.

Признаваме, че в колекцията като цяло няма нищо изненадващо, но има един великолепно постигнат ефект: да ти се прииска да я имаш, при това бързо.

Очакваме датата 12 март, когато Studio-колекцията ще е в избрани магазини на марката по света и у нас, и обещаваме да сме сред първите. Редно е да припомним и факта, че Студио модните колекции на бранда свършват стремително, заедно с H&M Conscious, така че не призоваваме към бавене и вас.

Очаквайте утре всички прелестни дрешки отблизо! 

More All fashion