Следва

Сьомга от Дижон

Перфектният подарък за Свети Валентин, предоставен от View Sofia и Bra Clinic, отива при...

Перфектният подарък за Свети Валентин, предоставен от View Sofia и Bra Clinic, отива при...

All About Life преди 9 години

И, тъй като 14 февруари наближава, a това е празник, на който е важно да се чувстваме добре, ViewSofia и Bra Clinic с нетърпение изчакаха момента, в който ще раздадат прекрасните 3 награди, които преди седмица обещаха. И така, редакторската ръка се спря на следните имена...

Нощничката отива при Ралица Кирилова.

Парфюмът ще зарадва Силвия Гогова.

Скраб за бюст ще получи Габриела Ангелова.

Честито на момичетата, които трябва да се свържат с нас до 20 февруари на редакционните ни телефони, за да разберат как ще получат своите награди!

В понеделник ще публикуваме и целия списък с имена, участвали в играта, които ще получат ваучер за отстъпка на сутиен от Bra Clinic на стойност от 20 лева.

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.