Следва

Дъщерята на Силвестър Сталоун на страниците на Teen Vogue

Men's Еxhibit: Хубав есенен младеж или колекцията на Delikatessen есен/зима 2015

Базираният в Амстердам бранд за мъжка мода Delikatessen показа на заинтересованите, сред които твърдо и ние, лукбука си за есен/зима 2015...

All fashion преди 9 години

Базираният в Амстердам бранд за мъжка мода Delikatessen показа на заинтересованите, сред които твърдо и ние, лукбука си за есен/зима 2015. Наречена 'Balsamico Collection", колекцията за предстоящата есен черпи заряд от богатия, плътен, дълбок и привличащ нюанс на кафявото при естествено сладкия балсамов оцет, който сме свикнали да идентифицираме с местните в Модена и Реджо Емилия в Италия производители на продукта Aceto Balsamico Tradizionale още от средните векове.

Богатата палитра и тесктури приятно хармонират с видимо доловимата мекота на силуета и тъканите, сякаш пред теб ще се разлее капка кафяв балсамов оцет от хубавите и ще те подкани да я оближеш.

Направени с висококачествени дизайн и почерк в изработката, Delikatessen превръщат уникални тъкани в чудни дрехи, които ще ви топлят много години напред. И като казваме топлят, визираме и душата, освен другото.

More All fashion