Следва

Теория на конспирацията

Голи рамене

Представи си висока, слаба, стройна жена в къса черна рокля по тялото. Представи си я на висок ток, с малка чанта-плик и небрежно...

All fashion преди 15 години

Представи си висока, слаба, стройна жена в къса черна рокля по тялото. Представи си я на висок ток, с малка чанта-плик и небрежно вдигната коса. Добави красиви, изваяни рамене, стегнат трицепс и гладка кожа с матов тен. Така изглежда жената в празничната нощ, която с гордост показва ръцете, гърба и раменете си, изящно оформени след цяла година усилени тренировки във фитнес залата и центровете за йога, пилатес и акваспининг.





Ето затова тя избира малката копринена рокля без презрамки за задължителен елемент в празничното си облекло. Може и да не е малка, може да е класическа в черно или да съчетава девет цвята. Може да е копринена, може и да не е. Зависи от вкуса и предпочитанията ти. Единственият задължителен елемент тази година е тя да е без презрамки и да открива ръцете и раменете ти, а при достатъчно смелост от твоя страна, може и да потърсиш такава с гол гръб.

Ако все пак смяташ, че роклята без презрамки не е много подходяща за теб, то още от сега се запиши на спорт. Тази зима може и без голи рамене, но се пoстарай добре за началото на пролетта, защото тогава дизайнерите ще бъдат непоколебими в решението си.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.