Следва

Карли Клос напуска Victoria’s secret

Всички носят: Монограмното пончо на Burberry

Как ще го наречем: пончо, пелерина или палто... трябва да признаем, че монограмното пончо на...

All fashion преди 9 години

Как ще го наречем: пончо, пелерина или палто... трябва да признаем, че монограмното пончо на Burberry беше навсякъде през цялата 2014 година.

Всички, оказа се, го предпочитат, и да, определено има защо. Пипнато от кашмир и вълна, с етно дизайн, придаващ топлина, а в същото време абсолютно въплатен в тъкан лукс, перфектен за всеки стил, за всяка фигура, за всяка стилова хрумка. Най-горещият тренд в Холивуд се оказа това скъпо парче, силно напомнящо одеало, но в  уникална форма, без при това да можем да му се разсърдим, като знаем колко топло държи.





Изглежда зашеметяващо, това е неоспорим факт, дали комбинирано с високи ботуши над коляното, кубинки или маратонки. Предпочитат го жени със силно персонализиран стил, царици на това да подчертаят красотата си.


Сиена Милер


Рози Хантингтон-Уайтли


Кара Делевин


Виктория Бекъм



Инициалите в левия му ъгъл водят до полуда. Идеята за персонализирането се харесва на знаменитостите, дава възможност за отличаване, което винаги е коз за успех. Иначе, в реалността, всеки може да се сдобие с подобно срещу сумата от 1395 $ в два цвята, а ако го желаем силно със собствените ни инициали, което е вариант, ще се наложи да доплатим 300 $, и готово.








Елена Перминова
















 

More All fashion