Следва

Какво да облечем в Новогодишната нощ

Madame Figaro в новия си брой

Хората, създаващи Madame Figaro, напълно подкрепят Мечо Пух, за когото по-ценни са подаръците за НЕрожден ден, отколкото тези...

All fashion преди 15 години

Хората, създаващи Madame Figaro, напълно подкрепят Мечо Пух, за когото по-ценни са подаръците за НЕрожден ден, отколкото тези, които се правят само веднъж в годината, при това - по специален повод. Застават изцяло и зад писателката Виргиния Захариева, според която правенето и получаването на подаръци е ценно само по себе си, защото в този миг сърцата ни се отварят към ближния и любовта се случва помежду ни.

Последният за годината брой на списанието е посветен на подаръците, на търсенето на онова, което се крие зад тях, зад начина, по който ги правим и приемаме, зад пристрастеността ни да ги купуваме, зад щедростта, с която ги даряваме. Освен Виргиния Захариева, Madame Figaro попита още Камен Воденичаров и Милена Фучеджиева как избират подаръци и с какво в личната им вселена са свързани Коледата и коледните дарове.

За нежното “лошо” момче Хоакин Финикс най-големият подарък, който може да си направи, е да не изневерява на себе си и никога да не раздава пред камерите дежурни усмивки. За хиперкреативната Стела Маккартни най-изключителният личен дар са нейните три деца и желанието да създава около себе си вечно движение, желание, което осъществява ежедневно. С добронамерен хумор и закачка на осем страници Madame Figaro направи селекция от подаръци, които най-известните лица от световното кино, музика, мода биха могли да си направят, но все още не са се сетили.

Списанието предлага още десетки идеи за подарък – атрактивни предложения за шопинг в последната минута, може би шал мечта Hermes (на първата снимка) (чиято стойност се оправдава в историята за създаването им) и не на последно място – един нематериален и много оригинален подарък, наречен индивидуален цветови анализ.
Вдъхновение можете да почерпите още от атрактивните витрини от големите столици, както и от носталгичните предложения на Ralph Lauren (на втората снимка).

На самите себе си пък дамите могат да подарят най-желаното – разкрасяващ сеанс за празника, постижим в рамките само на 60 минути. И още козметични оферти – директно от дефилета на големите дизайнери за пролет-лято 2009.

И още – едно пътешествие в сърцето на бяла Русия може да е вашият най-незабравим коледен дар. Ако оставате вкъщи, можете да аранжирате коледната си трапеза в стил Карл Лагерфелд и да приготвите сами част от блюдата, които той ще сервира на празника. Големият годишен хороскоп на Madame Figaro ще предскаже здравето и шансовете за успех на всеки.

Подарете си празници!

More from View Sofia

More All fashion