Следва

ТЕНДЕНЦИИ пролет/лято 2015: Романтиката се крие в дантелата

Б като Библия, Б като Блог

Тези игриви чанти, сътворени от дизайнера на “Jump from Paper” си играят с нашите възприятия, като...

All fashion преди 9 години

Честит рожден ден, Photoshop!

Преди двадесет и пет години, малка програма за графично редактиране на име Photoshop се ражда. Програмата бързо набира сила и само след няколко десетилетия ние живеем в един свят, където сюрреалистично изглеждащите изображения са навсякъде около нас. Като част от честването от Adobe търсят най-креативните артисти под 25 години, създаващи изображения в платформата, а ние пък се гмуркаме в архивите, разглеждайки някои от най-фантастичните и смешни снимки, направени с помощта на Photoshop.









mymodernmet.com

Пънк в сряда









Днес настроението ни е много пънк и много английско, допълваме си го с този страхотен аутфит, който много ни се иска да изкопираме, защото е много смел и точно за сезона. Абсолютно се влюбваме в червено-черния бомбър, който, следвайки примера, съчетаваме с всичко останало в черно. Залагаме на basic панталон и топ, към които добавяме малко бунтарско звучене с кожени чанта и боти с метални елементи и катарами. Слагаме си любимите слънчеви очила и си пускаме перфектния саундтрак за случая - “London calling” на The Clash.

stylescrapbook.com

Плоски и забавни












Тези игриви чанти, сътворени от дизайнера на “Jump from Paper” си играят с нашите възприятия, като създават умни оптични илюзии, които правят аксесоарите да изглеждат като плоски анимационни изрезки. От тйванската марка умело използват преувеличените черни контури и драматичните цветни петна, за да постигнат забавното усещане за плоско изображение. От разстояние раниците, чантите и портмонета изглеждат като че ли са излезли от някой комикс. Стиловете може и да варират от спортен до винтидж, но едно нещо е неизменно и това е очарователната визия, сякаш взета от гардерода на хартиена кукла, която наистина пленява.

pandarte.blog.hu

На път














Харесват ни идеите за далечни дестинации и дълги пътувания по непознати пътища и така естествено се влюбваме в снимките направени из безкрайните пейзажи на американската пустиня с дългите магистрали с едва очертаващи се силуети на планини в далечината. Пренасяме се в малките ръждясали и безлюдни градчета, но някак не ни наляга чувство на самота, а на поетичност, с чудесните пастелни цветове, които смело се смесват на бистрия и светъл фон на небето.

thecherryblossomgirl.com

Толкова вкусно...Banansberry

Пренасяме нежните пастелни цветове в една простичка рецепта за смути, която само с вида си ни зарежда с добро настроение и усмивка, а вкуса по нищо не отстъпва на визията, даже напротив - изпълва ни с така необходимите витамини и ни дава енергия, за да се борим с дебнещата ни пролетна умора.



Приготвяме си смутито като пасираме един банан с 200 мл. мляко, после го слагаме в буркан или в голяма чаша. След това пасираме голяма шепа малини с още 150 мл. мляко и добавяме към банановата смес лекичко, за да се получи този приятен ефект на преливащи се цветове.



mija.creatorsofdesire.com
 

More from View Sofia

More All fashion