Следва

Olympus Pen - малка джаджа за големи моменти

Спечели двойна покана за "Досието Петров" на София Филм Фест

Както вече писахме, дългоочакваният филмов фестивал Sofia Film Fest е на път да зарадва всички фенове на киното с избрана селекция от български и чуждестранни продукции...

All About Life преди 9 години

Както вече писахме, дългоочакваният филмов фестивал Sofia Film Fest е на път да зарадва всички фенове на киното с избрана селекция от български и чуждестранни продукции. Всъщност до началото ни дели само ден, когато ще видим откриващия филм на Георги Балабанов " Досието Петров". 

А сега един от вас може да спечели двойна покана за филма, чието начало е на 5-ти март в 19:30 часа в зала 1 на НДК.

Отговорете ни на въпроса в какво е на път да се превърне театралният актьор Александър Петров, за да се справи със сложната ситуация в живота си през последните години на комунизма. Отговорите ви очакваме в срок от 24 часа, до 5 март, точно в 14:00 часа на познатия ни мейл адрес [email protected], когато ще обявим късметлията. 

Успех!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.