На живо от Париж: ревюто на H&M Studio AW15 в Grand Palais

По-късно тази вечер в Париж ще се състои ревюто на есенно-зимната колекция на H&M Studio - каним ви на прякото излъчване на VIew Sofia...

По-късно тази вечер в Париж ще се състои ревюто на есенно-зимната колекция на H&M Studio - каним ви на прякото излъчване на VIew Sofia.

Шоуто ще започне точно в 10 и 20 вечерта българско време.

Съвсем на ръба на момента, в който в магазините ще се появи пролетно-лятната колекция на обичната марка, без която е трудно да си представим ежедневния живот, именно 12-ти март, е ред на едно от многоочакваните събития в ритъма на модните седмици, и не само в Париж, а изобщо - ревюто на специалната линия на шведския гигант - H&M Studio.

Какво ще впише в тенденциите екипът дизайнери на марката, какво ще си заплюем от сега за новия хладен сезон, ще продължи ли 70-тарското внушение и през есента, какви ще са новите цветове и текстури, предстои да видим в прякото предаване на шоуто довечера.

Ако и вие, като нас, сте любопитни да видите най-новото в най-модерното направление на марката, не пропускайте ревюто на H&M. Прякото ни излъчване от Париж ще започне точно в 10 тази вечер.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.