Следва

We love: Джулиан Хейкс и футуристичните Mojito

Намръщеното коте на Лагерфелд с куче-конкурент

Тази досадна котка, която непрестанно ни гледа сърдито от околното пространство на

All fashion преди 9 години

Тази досадна котка, която непрестанно ни гледа сърдито от околното пространство на маестро Лагерфелд изглежда най-накрая ще бъде детронирана от измисления си пиедестал.

Симпатичен, защото не е прееспониран свръхнахално все още, четиригодишният френски булдог мис Пикл е новата звезда от животинското царство в модните среди.
Тя не рекламира глупости като храна за кучета, а само art, при това contemporary.

Преглеждайки списъка с изложби, посетени от мис Пикл в последните дни, не може да не се усетиш, че собственият ти културен афиш е в пъти по-скромен от кръговрата от арт събития в живота на този пес.



Всъщност, мис Пикл придружава, вероятно по принуда повече, отколкото поради арт-интерес, стопанката си Кейти Гоуърд, куратор на изложби в Ню Йорк, и така неизбежно се превръща в разбирач на някои аспекти от съвременното изкуство. Междувременно кучето с кеф се гмурка в бохемския живот на мегаполиса и позира на фона на арт-инсталации с грамадно удоволствие.

Към настоящия момент Мис Пикл е муза на нюйоркската бохема, нейни портрети вече се рисуват масово, а смеем да твърдим, че въведе модата на ново направление в изкуството под името арт-селфи, което доволно можем да следим в Instagram на новоизпечената звезда, който вече има 3 000 последователи.








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.