Следва

Се­ри­на Уи­лямс - първата чернокожа спортистка сама на корица за Vogue

Дейвид Бекъм: "99 процента от гардероба ми избира Виктория"

Надали звучи изненадващо признание като това - ти може и да си хубав, напет и модерен, но друго си е...

Други преди 9 години

Надали звучи изненадващо признание като това - ти може и да си хубав, напет и модерен, но друго си е обичната жена да внесе ред и блясък в гардероба ти.

Един от най-симпатичните мъже на планетата, който и в момента ни гледа усмихнат из цяла София в качеството си на лице на нова своя съвместна колекция с шведския търговец H&M, футболистът Дейвид Бекъм, без бой признава, че отдавна живее под модното владичество на жена си Виктория. "Тя избира деветдесет и девет процента от гардероба ми", съобщи Бекс на пресконференция в Мадрид, докато представяше гореспоменатата колекция за H&M, ушита по негови ескизи.

И добавя, че е безгранично щастлив от фешън-диктатурата на съпругата си: «Виктория има безупречен вкус и успешен моден бранд, така че много ценя нейните съвети. А при това е и честна: ако не й харесва моят избор, ми го казва направо».

Така поставени нещата, веднага ни напомнят на признанието на Магърдич Халваджиян, който често е съобщавал на глас, че е безобразно щастлив, че жена му е стилист. Така винаги се чувства модерен и няма никаква грижа по имиджа си.























More Други