Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Дай ни старите си очила, ние ти предлагаме нови - най-интересните снимки до момента - част 2

Вече сте добре запознати с предпролетната ни игра, предвид десетките писма с уникални снимки...

All About Life преди 9 години

Вече сте добре запознати с пролетната ни игра, организирала ви в стройни редици със сладки писма и уникални снимки. Предизвикателството - свежо, цветно и носещо много усмивки, ви вдъхнови и направи още по-нетърпеливи за летните слънчеви лъчи.

До края на съвместната ни игра с KWIAT има още седмица, затова продължавайте да изпращате вашите снимки, които ще дадат шанс на четирима от вас да си направят нови, но с чифт от неотразимите KWIAT на носа. За да подгреем положението още веднъж, показваме втора порция с най-най-добрите дотук, които определено се конкурират успешно с първите десет, които вече ви показахме.

Няма да губим повече време, желаем успех на всички участвали и на тези, които предстои да участват, следва порцията ново вдъхновение:

Красимир Николов

Александрова

Десислава Стоянова

Дилл Ангелова

Ивелина Енева

Катя Ранчева

Красимира Панайотова

Мартина Куштова

Михаела Канарчева

Петя Велкова

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.