Следва

Детска София: Четвърти Международен детски фолклорен фестивал през април

TALE OF US са любимците на ViewSofia. Виж кой спечели двоен билет за разтърсващото парти SOLAR EASTER TRINITY

Остава точно 10 дни до най-легендарното събитие за електронна музика за 2015 – Solar Easter: Trinity! 

All About Life преди 9 години

Остава точно 10 дни до най-легендарното събитие за електронна музика за 2015 – Solar Easter: Trinity! Както обещахме ViewSofia ще подари един двоен билет на някой от нашите читатели, гласувал за артистът събрал най-голям процент харесвания в специалната ни анкета!

И безапелационните победители в тази своебразна надпревара, както очаквахме, са Tale Of Us, които до този момент са събрали 37,75 % от  читателския вот. Веднага след тях се нарежда креативният испанец Paco Osuna, а на трето място с 16.87 % e най-разпознаваемият техно герой - Seth Troxler.

Този резултат прави Карм и Матео любимци на читателите на View Sofia, а ние съвсем откровено ще направим всичко възможно да се срещнем с тях.

И така, без много да увъртаме, време е за награди!

Щастливецът, който ще има възможността да види на живо SETH TROXLER, TALE OF US, PACO OSUNA, ANDREA OLIVA, MARCEL DETTMANN, AUDION, PAUL RITCH, MATTHEW DEAR и GAISERADAM BEYER, JOSEPH CAPRIATI, CHRIS LIEBING, GARY BECK, AMBIVALENT, MAGDA, TROY PIERCE, ADAM PORT се казва Галя Николова.

Очакваме Галя да се свърже с нас на редакционните ни телефони, за да уточним начина на получаване на наградата.

Честито!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.