Следва

Обявиха номинираните за Награда за изкуство „Стоян Камбарев” 2015

Кели Озбърн: "И аз ще махна яйчниците си, ще направя като Джоли"

Определено тема на деня, признанието на Анджелина Джоли, че е отстранила яйчниците си, с цел...

Други преди 9 години

Определено тема на деня, признанието на Анджелина Джоли, че е отстранила яйчниците си, с цел превенция на възможно раково заболяване, се оказва продължена от друга знаменитост , а именно 27-годишната Кели Озбърн. Дъщерята на Ози и Шарън признава, че е готова да тръгне по стъпките на Анджелина.

Преди няколко години Кели разбира, че се намира в група с висок процент риск. Да си направи тест я убеждава майка й Шарън Озбърн, която действително е "на ти" с онкологичните проблеми: през 2002 година е диагностицирана с рак на дебелото черво с шанс за оздравяване едва 40 процента, който успешно и стоически преборва.



«След като мама победи болестта, тя накара цялото семейство да минем тестове за предразположение. А узнавайки, че и аз нося гена на рака, ме посъветва да помисля за мастектомия (самата Шарън отстранява гърдите си през 2012 година). Така че много добре разбирам Анджелина и се възхищавам на постъпката й: тя е истински герой, който се старае да привлече вниманието на хората към сериозните проблеми. Някога и аз ще последвам нейния пример — да отстраня яйчниците си, за да живея по-дълго редом до децата си», — заяви Кели в интервю.

More Други