Следва

Chanel аксесоарите на пролетта и лятото: умираш да ги имаш

Б като Библия, Б като Блог

Цветове, цветове... обичаме цветовете. Взимаме пример от снимките и разцъфаме още преди...

All fashion преди 9 години

Цветна вълна

Цветове, цветове... обичаме цветовете. Взимаме пример от снимките и разцъфваме още преди първите пролетни цветя с този страхотен аутфит в жълто. Съчетаваме страхотен кропнат топ с мини пола, целите изпъстрени с красиви флорални мотиви, които ни пренасят в някои други, романтични времена.

Цветовете стават свеж акцент като завършим тази визия с кожа в черно - едно много рокендрол яке, малка чантичка с метални детайли и обувки, ниски за да се разходим по слънчевите пролетни улици с усмивка.









thechrisellefactor.com

Безкрайно уловени











Потапяме се в магичните фотографии направени от Ali Jardinе, които идват сякаш от далечни галактики. Ясните силуети игриво са всмукани в безкрайните морета и бели облаци, които спираловидно потъват в пространството. Тези фотографии ни дават глътка въздух и свобода на въображението, всеки зрител сам довършва услужливо започнатия разказ от фотографиите на Ali.

iphoneogenic.wordpress.com

Артист вкъщи















Фотографите са артистични хора - това си личи в техните снимки и, разбира се, в по-близък поглед, и в тяхното обкръжение. В това се убеждаваме с пълна сила, надниквайки в дома, също и ателие, на фотографа Manolo Yllera. Пометени сме от ярката цветност и струящата светлина, която изпълва това място. С по-внимателен поглед в детайлите можем да открием всичко - стара дъска за скейтборд, която е намерила нов живот като произведение на изкуството на стената, столове сякаш събрани от градските улици и баня, цялата изрисувана с картинки, вдъхновени от Кийт Харинг. Определено Manolo си има местенце за завиждане.

decoholic.org

Pin it







Повечето от нас едва ли биха били силно очаровани от идеята за щъкащи насекоми насам натам, но нещата рязко се променят ако щъкащите мъничета всъщност са изработени от благородни метали, цветни камъни и се разхождат по нашите ревери само с една идея - да преобразят ежедневния ни стил, като добавят доза луда индивидуалност. Вдъхновяваме се силно от следващите фотоси и смело добавяме някоя шантава брошка към аутфита за утре.

theglamourai.com

Вкусът на изкуството











Ако стомахът ви все още не е започнал да ръмжи от глад, то тогава е достатъчен само един поглед на хипереалистичните картини на Tjalf Sparnaay. Да, тези картини са толкова реални, че не е трудно човек да се заблуди. Работещият в Лондон художник е известен със своите перфекционистични картини, изработени с маслени бои, а любимият предмет на художника са хранителните продукти. Той рисува всичко - от сандвичи и кенчета кола до пържени картофи и всевъзможни десерти и шарени бонбони.

wetheurban.com
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.