Следва

Converse, историята на моя чифт: Пламена

Кои са щастливците, чиито лица ще красят чисто нови, пролетни Kwiat

Вече в три поредни седмици споделяме малка порция от най-добрите снимки, изпратени от вас, в надпреварата за уникално яките, пролетни Kwiat, които ще пазят от слънцето четирима късметлии...

All About Life преди 9 години

Вече в три поредни седмици споделяме вдъхновяваща порция от най-добрите снимки, изпратени от вас, в надпреварата за уникално яките, пролетни Kwiat, които ще пазят от слънцето цяло лято и отгоре четирима късметлии.

Днес, както обявихме, щастливците ще станат известни. Условието да споделите с нас ваша снимка със старите си очила очевидно развихри въображението ви, предвид стотиците писма. Правилата обаче са ясни, затова, макар и трудно, направихме своя избор, който днес се оказа на страната на:

Магдалена Господинова

Красимир Николов

Анжела Симеонова

Неда Сахатчиева

Честито! Честито! Честито! Честито! Да си ги носите с късмет и здраве!

Очакваме победителите да се свържат с нас до 15 април включително, за да уточним начина на получаване на наградите.

Следващата ни фантастична игра е вече ТУК!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.