Следва

Сладкиш в бански - госпожа на 86 в рекламната кампания на Dimepiece

Trend Report: В мрежа

Мрежата е адски секси...

All fashion преди 9 години

Освен водещите тенденции тази пролет, на ход в топлото време са и едно десетина по-дискретни, по-леко изявени модни течения, които дизайнерите решиха да поставят пред нас като теми за упражнение по добър модерен стил. И които от вчера, ден по ден, започнахме да разискваме.

Ден втори: на дупки!

Дупчестата тенденция, която видяхме в спортните облекла миналия сезон, завладява целите колекции през тази година: топове, рокли, поли, панталони, връхни дрехи – има от всичко на дупки! По подиумите на Седмицита на модата, представящи пролетно-летния сезон тази година, изобилстваха кръстоски, перфорации и мрежи от всякакви материи – коприна, шифон, тюл, кожа.

Видяхме дупчестите материи като закачлив детайл на рамото, талията, дължината на макси роклята или полата при модели на Alexander Wang, Versace, Proenza Schouler. Присъстваха като допълнителен „щит" в колекциите на Kenzo, Altuzarra, Balenciаga, Dolce & Gabbana, където ги виждаме над basic рокли или фини блузи.

Дупчестият тренд е начин да разкрием плът и спортно, и елегантно, и шик в колекциите на Balenciaga, Rochas, Proenza Schouler, Versace, Dolce & Gabbana, Kenzo, Calvin Klein, Whistles, Lanvin. И, разбира се, мрежата ни помага да не оставим много на въображението, понякога дори нищо, както в модели на Alexis Marbille, Proenza Shouler и Custo Barcelona.

Последния вариант вероятно ще оставим за плажа. Останалите, някак си, колкото повече гледаме, толкова повече започват да ни харесват като удачен избор за предстоящите месеци в нажежения град.



Versace


Versace


Proenza Schouler


Kenzo


Altuzarra


Balenciaga


Dolce & Gabbana


Balenciaga


Rochas


Proenza Schouler


Versace


Dolce&Gabbana


Kenzo


Calvin Klein


Whistles


Lanvin


Alexander Wang


Alexis Marbille


Proenza Schouler


Custo Barcelona

Ден първи: Оптимистично жълто

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.