Следва

Нова пролет, ново колело…

Trend Report: Ах, тази бяла рокля!

Според нас тя е винаги актуална в цялата си женствена, нежна, чиста прелест...

All fashion преди 9 години

Освен водещите тенденции тази пролет, на ход в топлото време са и едно десетина по-дискретни, по-леко изявени модни течения, които дизайнерите решиха да поставят пред нас като теми за упражнение по добър модерен стил. И които започнахме да разискваме ден по ден.

Ден трети: Бяла рокля

Според нас тя е винаги актуална в цялата си женствена, нежна, чиста прелест.

Но тази година нейно величество бялата рокля е хит не само в сърцата ни, но и по подиумите на пролетните дефилета.

Въпреки, че вече ви показахме дантелено романтичната тенденция, не можем да не я отбележим отново, този път изцяло в рокли и изцяло бели, почти като булченски (Ellie Saab, Roberto Cavalli, Oscar de la Renta).

И се потапяме в света на бялата рокля във всякаквите й други интерпретации: при някои тя се излива по тялото очароватено семпла (Dior, Balenciaga, MM6 Maison Martin Margiela, Célinе), а при други по-структурирана (DKNY, Erdem).

Видяхме всякакви варианти на секси по лолитски малка бяла рокля (Fendi, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Givenchy, Gucci), както и ролята-риза (Marissa Webb, Chloé). Едно нещо се повтаря при всички – булчински белият цвят!

Комбинираме я с неутрални тонове, за да бъдем съвършено нежни, чисти и минималистични! А можем и да изберем бялата рокля като идеалния фон за онези аксесоари в ярки, пролетни цветове, които така искаме да разходим.

Ех, прекрасно е, че идва времето за бялата рокля!


Ellie Saab


Roberto Cavalli


Oscar de la Renta


Dior


Balenciaga


MM6 Maison Martin Margiela


Céline


DKNY


Erdem


Fendi


Dolce & Gabbana


Louis Vuitton


Givenchy


Gucci


Marissa Webb


Chloé

 Ден първи: жълто
Ден втори: в мрежа 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.