Следва

Ким Кардашиян в откровено интервю за новата си колекция и стила на Норт Уест

Всичко свърши! Жизел пресече финалната права

Преди две седмици бразилката оповести решението си да прекрати своята кариера на модел, а вчера тя се сбогува наистина с модния подиум, дефилирайки, като за последно, на подиума на Седмицата на модата в Сао Паоло...

All fashion преди 9 години

Жизел Бюндхен стартира своята кариера на крехката възраст от 14 години и от тогава до сега постига глобален успех и световна слава, за които всеки би й завидял. Преди две седмици бразилката оповести решението си да прекрати своята кариера на модел, а вчера тя се сбогува наистина с модния подиум, дефилирайки, като за последно по време на Седмицата на модата в Сао Паоло.





Най-скъпоплатеният модел в света избра родината си, за да "изпее своята лебедова песен", като "отвори" и "затвори" модното дефиле на родния бранд Colcci, като по този начин приключи с цял един етап от живота си. Обляна в сълзи, красавицата мина на два пъти по пътеката под бурните аплодисменти на публиката. Напълно заслужени, имайки предвид всичко, което е постигнала!







Жизел Бюндхен остана на върха 20 години, натрупа състояние от $386 млн. и задмина всички коронясвани и некоронясвани красавици на планетата. Решението й да спре до тук бе изненадващо за всички, но самата тя сподели: "Правя го заради децата и съпруга ми. А и тялото ми вече ми казва, че е време да спра. Реших да го послушам".

Пенсионирането си бразилката отбеляза и с кадър, на който е едва на 14 г.

„Днес след 20 години в индустрията, за мен е привилегия да направя последното си шоу по мой избор”, написа над снимката Жизел.

Емоциите бързо се пренесоха от социалните мрежи на подиума, където след дефилето Бюндхен бе обградена от своите колеги, облечени в тениски с нейния лик, които не спираха да я прегръщат.

На първия ред на нейния бенефис плачеха родителите й и приятелите, а единственият, който се радваше, бе съпругът на Бюндхен - Том Брейди, състезател по американски футбол. Предполагаме, че е, защото любимата му вече ще има повече време за него.




Жизел бе обявена за последния останал истински супермодел от Клаудия Шифър и Наоми Кембъл

През 20-годишната си кариера може би най-известната бразилка е дефилирала за най-големите модни къщи като Alexander Wang, Balenciaga, Carolina Herrera, Chanel, Louis Vuitton, Valentino, Versace and Victoria`s Secret. Бюндхен е най-високо платеният модел в света за последните 8 г. Само за 2014 г. тя е спечелила 47 млн. долара. Наскоро бразилката подписа 25-милионен договор с американския производител на спортни облекла Under Armour.













 

На добър час, Жизел, ще ни лиспваш!


More from View Sofia

More All fashion