Следва

Dior пуснаха комикс

Ким Кардашиян в откровено интервю за новата си колекция и стила на Норт Уест

Получих много съвети от съпруга си, той ме отвори за света на модата. Сега обичам да поемам рискове. Обичам да нося...

All fashion преди 9 години
Империята на Ким Кардашиян-Уест не спира да се разширява. 34-годишната Ким е супер влиятелна и нейното портфолио включва хит телевизионно риалити шоу, козметична линия, модна марка и едно от най-доходоносните смартфон приложения.
 
Един от последните ходове на г-жа Уест към световно господство е стартиралата на 13-ти април колекция с детски дрехи “Kardashian Kids”, създадена в сътрудничество с “Nordstrom”. Това е първият път, в който марката предлага дрехи за малки момченца, отвъд “Babies R Us”, като партньорството с Nordstrom ще привлече по-широк кръг от клиенти, а цените на моделите ще са между скромните $25 и $35.
 
Фенове, които са запознати със стилната дъщеря на Ким и Кание, Норт Уест, вече са виждали моделите на марката в действие. Въпреки че малката мис Уест разхожда главно миниатюрни дизайнерски дрехи, тя също е забелязвана и в “Kardashian Kids”.
 
По този повод Ким дава интересно интервю за колегите от Huffington Post в което говори за новото си модно начинание, ценните модни притежания, които ще предаде на дъщеря си, за безупречния стил на малката Норт и още интересни неща…
 
Стартирането на линия с “Nordstrom” е вълнуващо! С какво “Kardashian Kids” се отличават от останалите детски  колекции на пазара?
 
Наистина съм много развълнувана, че стартираме общ проект с “Nordstrom”, защото това е един от сайтовете, от които се интересувам. Пазарувам много онлайн, така че постоянно влизам в сайта им, за да си взимам малки неща, които са ми необходими тук и там. Мисля, че за нас това е много важно и, когато станах майка, осъзнах необходимостта от достъпна линия за деца, която все пак да е и много стилна. Обожавам да обличам дъщеря си и тя обича да се облича. Но мисля, че дрехите трябва да бъдат и практични. Обичам да ги комбинирам, така че ще сложа нещо, което някой ни е изпратил с клин от  “Kardashian Kids”. Освен това обожавам и колекцията ни за момчета, която е с камуфлаж и деним. Толкова е забавна!
 
 
Сега, като Норт става все по-голяма, със сигурност развива свое мнение относно това, което иска да носи. Ако е така, клони ли към определен стил на обличане?
 
Всяка сутрин, като се събуди, първото нещо, което казва е "обувки!". Получава се като игра, аз ще й позволя да сложи чифт обувки, ако тя ми позволи да й сменя памперса.
 
Колко сладко! Обича определен чифт обувки или просто обича обувки като цяло?
 
Определено обича обувките като цяло, но имаше един чифт, който вече й е малък и трябваше да го крия. Носеше ги толкова много, че имаха дупка на подметката. Charlotte Olympia пък имат едни обувки с коте, които Норт също обича много, може би, защото обича животните. Vans точно ни изпратиха такива с кученца, с много кученца по тях, така че сега те са й любими. Като се събуди всяка сутрин казва "Обувки с кученца! Обувки с кученца!" Обича също и сандали, но любимия й чифт не пасва на лилавите й пижами. Сега е в лилаво настроение.
 
 
Значи носи и цветни дрехи. Мислехме, че гардеробът й е предимно в неутралната гама.
 
Да, носи много неутрални тонове и хората не мислят, че носи цвят, но у дома си позволяваме доста повече!
 
Какво влияние има Кание върху това, което Норт носи?
 
Обичам, когато той й избира дрехи. Знам, че ако отида на долния етаж, за да направя закуска и го помоля да я облече, тя ще слезе долу и ще бъде супер сладка. Но обикновено аз избирам дрехите й.
 
Знаем, че той проектира за нея мини версия на една от визиите от своята колекция за “Adidas”, но проектирал ли е нещо за нея извън това, нещо специално?
 
От тази колекция на Adidas той проектира четири или пет неща за Норт, но избрахме точно този един модел конкретно за нея. Тя много обича и велурения анцуг, който също е правен за нея.
 
Има ли някакви страхотни модели от твоя гардероб, които пазиш за нея?
 
Всяко едно нещо!
 
Всичко!?
 
Всичко. Имам пълен архив. Роклята, която носех на корицата на Vogue ще бъде нейна. Всички рокли от Met Gala. Пазя всички и ги слагам в прозрачни торби заедно с обувките и всички аксесоари. Пазя целия аутфит.
 
Кое ти е най-ценно в този архив?
 
Мисля, че сватбената ми рокля  Givenchy.
 
Ти се превърна в любимка на модните дизайнери. Наистина бе страхотно да следим развитието ти до икона на стила.  Кой е най-важният моден съвет, който искаш да предадеш на Норт?
 
Получих много съвети от съпруга си, той ме отвори за света на модата. Сега обичам да поемам рискове. Обичам да нося неща, които преди може би не разбирах. Просто обичам, когато някой има свой собствен стил дори, ако това е нещо, което аз не бих носила. Така че просто ще насърча Норт да бъде себе си и да носи това, в което мисли, че изглежда добре. Просто да е тя в дрехите си и да бъде смела в решенията си.
 
 
Норт беше толкова очарователна на летището с нейният куфар от “Замръзнало кралство”! Няма как да не попитаме, Кание знае ли целия текст на "Let It Go"?
 
 
Всъщност не, но аз й я пея под душа. Двете се къпем и си я тананикаме заедно с други песни от "Замръзнало кралство". Всъщност тя e почти на две и едва казва азбуката, но пък много обича песничката за азбуката и я пеем по пет пъти на ден
 
 
Ето някои от моделите от новата колекция на “Kardashian Kids”:
 
 
 
 
 
 
Източник: huffingtonpost.com

 

 

 

More from View Sofia

More All fashion