Следва

Съвършенство под дрехите, и не само

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил! 2". Гласувай за най-милото послание

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил! 2". Гласувай за най-милото послание...

All fashion преди 9 години

Обичам мама! Тя ме научи на стил. Стил, който ценим, обичаме, и който ни води и винаги ще ни води, защото съветите на мама са най-скъпи. И се помнят завинаги...

И така, преди малко повече от две седмици, развълнувани и въодушевени от настъпилата пролет, от топлите лъчи на слънцето и от това, че пак ще можем да носим любимите си рокли на цветя, се обърнахме към старите албуми, за да почерпим вдъхновение именно от нашите любими майки. 

Вашите спомени и щастливи истории в десетки писма, придружени със снимки, определено доказаха силната любов и признателност към единствената и неповторимата, към МАМА, показала ни тайните на красотата, изяществото, нежността. Нетърпеливи, вече показахме част от тях в две неповторими серии, но, тъй като изборът е труден, даваме възможността и на вас, читателите, да гласувате в анкетата по-долу, като посочите и аргумента за вашия глас. 

На вашето внимание, представяме петнайсетте финалиста, трима от които в крайна сметка ще си тръгнат с по два великолепни дара от нас и нашите партньори от Chanel, Braun и Colibri.

Остава да прецените на кого и да дадете гласа си. Имате точно 24 часа. Утре, точно в 1, нещата ще са ясни! 

Камелия Ноева

"Диско модата владее света и дори в малкото балканско градче абитуриентките не са пропуснали да подложат косите си на студено къдрене, освен една - нейното име е Лили. Лили е изящна и красива в черната дантелена рокля на братовчедка си, с перфектен бадемовиден маникюр, лакиран в тон с винено-червените рози, които носи и за ужас на баба ми с КЪСА КОСА, с която се сдобива няколко дни преди бала във Варна. От далеч се забелязва, че това момиче е различно. Тя не се задоволява с обстоятелствените ограничения и постоянно търси начин да изрази индивидуалността си. Как го разбрах ли? Явно е наследствено!

Да, стилът е закодиран в дезоксирибонуклеиновата киселина и никой не може да ме убеди в противното. Тук е мястото да кажа: Мамо, БЛАГОДАРЯ ти за безупречните естетически примери от миналото, които днес не спират да ме провокират в модно отношение".

Христина Христова 

"Наистина обичам моята МАМА!
Тя възпита в мен безпогрешния стил, правилното съчетаване на нещата и вниманието към аксесоарите! Най-добрият приятел, с когото искам да изляза на шопинг, особено когато ми предстои важна покупка! Нейният съвет и мнение, винаги са били от изключителна важност за мен!"

Александра Георгиева

"Това са едни от най-свежите рокли на мама през младините й. Тя е имала цветна младост, също като роклите си. Те излъчват нейното безгрижие, позитивни емоции, нежна радост, невинно любопитство към света и любов към живота".

Радослава Николова от част 1 

Андреа Георгиева

"За всичките пъти, в които съм се ровила в гардероба й, за всичките пъти, в които тя е помагала в избора на дрехи за моя, за всичко, което ме е научила, що се отнася до усет за мода и цветни комбинации (а и не само), моята мама заслужава признание".

Жана Йонкова

"Флорални мотиви , нежност , стил , красота , женственост, всичко това съчетава любимият ми костюм от мама. Първите ми съвети и уроци за всичко в живота са ми от мама. Тя ме е научила как да не остана незабелязана, но и да не прекалявам в желанието си за изява.......как да бъда умерена и винаги със стил. Тя е винаги до мен и ме изслушва, дава ми кураж и сила в трудни моменти и се радва за мен в успехи и щастливи дни".

Диди Св

"Още от малка спорех много често с мама за стил и за всичко свързано с него. Исках да и докажа, че аз имам собствен такъв - напълно различен и по-добър от нейния, разбира се. И така през годините без да усетя попих толкова много от нея. В наши дни искам да и кажа - Благодаря ти мамо ! Всичко, което знам за стила и модата, съзнателно или несъзнателно, го знам от теб . Научих, че не най-скъпите неща са най-стилни. За да бъдеш елегантна не ти е нужна най-модерната рокля, за да бъдеш ослепителна не са ти нужни най-блестящите бижута, за да бъдеш забелязана не са ти е нужни най-високите обувки. Нужна ти е частица въображение и любов във всичко, което правиш. Нужно е вложиш от теб и твоето усещане и магията ще се получи. На това ме научи мама. 

Катя Лазарова

"Комплектът уникални бижута, които обожавам да нося... с повод и без повод. Те допълват страхотно всяка една визия. Най-важното за тях е, че авторът им е мама! Освен всичко, на което ни е научила със сестра ми, тя ни предава и артистичните си умения. Майка ни е бижутер, а магията на бижутата завладя и нас. И двете силно вдъхновени от нейния стил, продължаваме да разгръщаме този дизайн в работите си. Мама е най-големият ни критик и най-големият ни фен!

Симона Иванова

"Харесвам всичко в стила на мама - прическата й, старите й ролки, но най-много ми харесва кутийката й с бижута  Докато бях дете най-много ми харесваха обувките на мама - тя имаше уникална колекция. Харесва ми това, че мама е винаги смела и никога не изневерява на стила си, а именно да бъде себе си. Най-яркият ми стилов спомен, са вероятно едни кафяви ботуши които й стигаха над коляното. Целите бяха с връзки. Спомням си, че когато ги видях за пръв път не можех да откъсна очи от тях, защото до този момент не бях виждала толкова високи ботуши. Стана ми много интересно как мама ги е обула, и после как ще ги събуе.  
Имам най-добрата майка на света и я обичам безкрайно много".

Гергана Любенова

"С маминия тоалет любим ще се пременя.
Ризка, шалче, обички...Времето за миг замря.
Най-красива е била, казват тук в градчето -
с шик и стил е завладяла всекиму сърцето.
Днес в любимите ѝ дрехи - аз ще разцъфтя.
Минало и бъдеще ще слея, с моята и нейна красота.
Мамо мила, времето не спира - всички ни ще промени.
Само нека имам твоя стил- с дрехите да нося и мечти!"
Радка Михайлова

"Мама никога не е отделяла много време пред огледалото, а винаги изглеждаше толкова красива - семпло облечена, с небрежно прибрана коса и закачлива усмивка - нейния любим аксесоар".

Ясмин Вълчанова

"Аз много обичам моята майка, тя е най-красивата и най-добрата в целия свят. Мама ме учи на етикет и как да се държа като дама".

Обичам да прекарвам времето си с нея, особено като ме води по магазините, така се научавам как да съчетавам дрехи, аксесоари и обувки. Понякога тайно взимам дрехи и аксесоари от гардероба й, гримирам се с козметиката й Шанел, обличам се, снимам се набързо и ги връщам, все едно не съм ги пипала..."

Радослава Николова

" Това са обувките на мама, които редовно "заемам". Милата, понякога остава без обувките й за хубаво време, но нали съм нейното момиче, какво да ме прави..."

Диана Симеонова 

"Казват, че когато децата пораснат отлитат като птичките. Но аз пораснах и, ако трябва да отлетя, бих го направила с мама - моята най-добра приятелка. Възхищавам се на нейния стил и поведение. Като бях малка, за да слушкам мама ми даваше да си играя с гримовете и дрехите й - така се поставя началото на обичта към нещата, които формират женския усет.
От мама се научих да обичам хубавите дрехи, аксесоари и начина да ги съчетавам Също така и че е много важно да се грижиш за външния си вид и същевременно да се забавляваш".

Жана Тотева

 

"Първите уроци как да съм красива са ми от МАМА! Все още използвам малките хитринки на които ме е научила! ОБИЧАМ ТЕ , МАМО!"

Радина Станева

"Ето ги обувките на мама. Тя ме е научила на стил и продължава да го прави всеки ден, нищо, че вече съм голяма".

Анкета

Гласувай за най-милото послание

More from View Sofia

Марката Estée Lauder на 75 години: историята на една непреследвана, но постигната мечта

All fashion преди 2 години

От малка домашна лаборатория до козметична империя. Преди седемдесет и пет години се ражда марката Estée Lauder, благодарение на инициативата на нейната решителна и запалена по красотата основателка. Това е историята на жената, която никога не е мечтала за успех, но работи здраво, за да го постигне.

Trend report: Може да е март, но сънуваме strappy сандали

All fashion преди 5 години

Ако фините сандали с квадратен финиш в предната част можем да определим като тренд, зародил се с добра скорост през изминалото лято, то за предстоящия пролетно-летен сезон, те се превръщат в go-to дизайн, на който почти всеки голям бранд разчита...

More All fashion