Следва

Принц Уилям и Херцогиня Катрин обявиха името на дъщеря си

Новата Принцеса: Какво вещае хороскопът на кралското бебе

В събота сутринта херцогинята на Кеймбридж Катрин роди момиченце, което ще носи титлата принцеса на Кеймбридж... 

Други преди 8 години

В събота сутринта херцогинята на Кеймбридж Катрин роди момиченце, което ще носи титлата принцеса на Кеймбридж.

Принцеса се ражда в британското кралско семейство за първи път през изминалите 182 години. Последният път това се случва през 1833 г., когато в Хановер се ражда принцеса Мария Аделаида, внучка на Джордж III (прапрадядо на Елизабет II).

Второто дете на принц Уилям и Кейт ще заеме четвърто място в реда за британския престол след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и по-големия си брат принц Джордж, роден през юли 2013 година.

Раждането на дъщеричката на херцога и херцогинята на Кеймбридж съвпада с влизането в сила на измененията в реда на наследяване на короната. Реформата премахва предимството на мъжките наследници, както и дискриминацията по отношение на наследниците, които са католици или имат брак с католици.
По този начин, въпреки че е момиче, родените след нея братя вече не могат да я изместят от четвъртата позиция в списъка с наследниците на престола.

Според хороскопа, който специално изготви нашия астролог, малката принцеса ще бъде красива, нежна, чувствителна, с оригинален характер, изразен хуманист и доброжелателна към всички. Тя носи в себе си промяната и духа на новото време, и по всичко личи, че ще върви против установените в обществото традиционни възгледи и статукво. Политическото й кредо ще бъде либерално или радикално, но в никакъв случай консервативно.

Надарена с умението бързо да завързва нужните контакти, принцесата ще обичат живота, приятелите и ще умее да се забавлява. Ще постига всичко, което поиска, ще води активен обществен живот и ще се интересува от политика. Ще има възможността да реализира своите планове и да постигне широка популярност, почести и уважение от околните. Може да се превърне в обичан от всички неформален лидер, чийто мнение изразява точно общото усещане, без да полага много усилия, за да поддържа авторитета си.

Иначе, съвсем формално, малката принцеса е зодия Телец, изгряващият й знак е Рак. Астролози от Острова също веднага съзряха кармичната близост на новороденото с баба му - принцеса Даяна, която беше зодия Рак. Наталната карта на бебето е страшно интересна, с предизвикателни аспекти на Уран, Плутон и Луна във Везни, и момент на раждането, непосредствено предшестващ понеделнишкото пълнолуние. Очертава се извънредно интензивно откъм промени битие.

Детето ще е буйно и с особен нрав. Съобразяването с протокола няма да е трудно по простата причина, че малката принцеса е родена при тези обстоятелства. Но, ако я сравним с баба й по бащина линия, Лейди Ди, която бе привнесена в кралския двор по причина на женитбата си с престолонаследника Принц Чалрз, и ако допуснем, че беше поставена при същите обстоятелства, тя щеше да прояви същите характеристики - радикално несъгласна с това някой да й казва какво да прави и силно против установената йерархия.

Това са дадености и при новата принцеса, общо взето и тук важи поговорката "Нищо не е такова, каквото изглежда".

Относно благоприятните аспекти, те също са налице - Луната във Везни прави тригон с Венера в Близнаци - превъзходна конфигурация, осигуряваща чар, приятна персоналност и чудесен дух на дипломатичност и компромис. Юпитер е в Лъв, знакът на Кралицата Майка и Принцеса Маргарет, с чудесна позиция в огнения знак, като при това прави и тригон към непредвидимия Уран, което гарантира на принцесата жизненост, харизма и енергия.

Телец е зодията и на Кралица Елизабет, свързва се чудесно и с картата на Чарлз, който има Луна в този знак, и разбира се, татко Уилям, който е Рак, ще е в перфектна връзка с дъщеря си, която има асцендент Рак. Между двамата се очертава уникална емоционална връзка, подплатена от чувствителната природа на тези два знака.

Що се отнася до Кейт, която е Козирог, обратния знак на Рака, където се емоциите на новороденото, тук може да се предвиди битка между майка и дъщеря. Но, да не забравяме, че влизайки в кралското семейство, Кейт отлично е научила уроците си, както за това да се грижи за имиджа на монархията, така и за нейните наследници, бидейки и лично нейни деца. Така че се очаква да е идеалната майка, а бебето - чудесно ново попълнение в новото, модерно кралско семейство на бъдещето.

More Други