Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Николай Божилов и експериментът да си направим рокля, докато ни учи как

Преди малко повече от месец посетихме уъркшоп под надслов „Design your dress“, организирана от...

All fashion преди 8 години

Преди малко повече от месец посетихме уъркшоп под надслов „Design your dress“, организирана от бетахаус и Николай Божилов. Събитието имаше за цел да ни научи как да създадем сами собствената си рокля-мечта.

Работилницата водеше вече доказано талантливият ни и успешен млад дизайнер Николай Божилов, спечелил наградите „Златна игла“ и Triumph Inspirational Award и участвал в Berlin Fashion Week миналата година със своя лейбъл NIKOLAY BOZHILOV. Писали сме за него много, защото го харесваме много и защото искаме още покорени модни върхове от него. Много!





Иначе, замисълът се заключаваше в следното: два дни на разположение на участниците за изцяло практическо обучение как се конструира рокля според личните размери и как се трансформира кройката така, че да се реализира желания модел. Всяко от момичетата получи бонус - индивидуано внимание и практически съвет от Николай Божилов. А моделът, завършен по време на работилницата, можеше да бъде ушит впоследствие в професионалното студио на дизайнера. 











Единственото необходимо условие за участие беше интерес към модата. Резултатът – сред участниците се запознахме с дизайнер на булчински и абитуриентски рокли, собственик на шивашко ателие и студентка по мода, плюс готини момичета без абсолютно никакъв опит в кроенето.

 



Други две сръчни дами, съответно архитект и счетоводител, бяха получили билети за работилницата като подарък от свои приятели, с основна цел - стимулиране на интереса и таланта и в сферата на дизайна.
На това му се казва добри приятели!


И понеже знаем колко е важно в точния момент някой, най-добре верен приятел, да ти подаде ръка, да ти посочи пътя или просто да те насочи във важната, макар и неясна ТВОЯ посока, ние от View Sofia също подаряваме ваучер за следващото издание на Работилницата за рокли на Ники Божилов, която ще се случи през следващия уикенд – 9 и 10 май на същото място - бетахаус. 

Един щастлив читател съвсем честно ще се сдобие с билет на стойност 140 лв., като единствено очакваме от него да изпълни следното условие:

Изпратете ни снимка или скица на дизайн на рокля, която искате да реализирате!

А ето го и резултатът на Надя от първото издание, самата тя - архитект от 10 години насам. Дизайнът и принтът са нейните собствени. Звучи ни страхотно идеята да създадем рокля, която да е толкова наша!



Да го направим заедно! Ние вече действаме, задействайте се и вие! Очакваме ви до петък, 8 май, точно до 1 на обяд, на познатия мейл - [email protected] със снимките ви. Същия следобед ще обявим и щастливеца, който ще крои, шие, мечтае и експериментира супер свободно под вещото ръководство на когото трябва. Желаем вдъховение и късмет!

Билети за работилницата можете да си купите от тук>>>

More All fashion