Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11.05 – 17.05

Кой спечели покана за партито на FULL CIRCLE?

Всички, които се включиха в нея трябваше да отговорят на въпроса: Кое поред е Full Circle партито, което ще се случи в петък на тази локация? 

All About Life преди 8 години

Време е да обявим победителите от поредната играта на ViewSofia.

Всички, които се включиха в нея трябваше да отговорят на въпроса: Кое поред е Full Circle партито, което ще се случи в петък на тази локация? Верният отговор е трето, а всички познали, участваха в тегленето на наградите.

От изпратилите имейли и вярно отговорили, ние на случаен принцип избрахме петима, които ще получават покана за страхотното парти. Техните имена са...

1. Marian Panchev
2. Lyubomir Ignatov
3. Марио Романов
4. Радослав Атанасов
5. Борис Белев

Спечелилите ще бъдат добавени в гест листа на партито и трябва да влязат в клуба преди 12.30. Нека Борис Белев и Любомир Игнатов се свържат с нас, за да уточним как ще си получат и подаръка изненада от Blok Shop.

Честито!

Повече за партито тук >>>


More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.