Следва

Love to quote: 8 зареждащи цитата за по-богата седмица от Ю Несбьо

Страхотна слънцезащита срещу слънчеви спомени. Разкажи ни и спечели подарък от AVENE

Страхотна слънцезащита срещу слънчеви спомени. Разкажи ни и спечели подарък от AVENE...

All About Life преди 8 години

Отброяването приключи. Зимните месеци се оттеглиха назад в календара. Пролетта пристъпи зелена и жадувана, температурите са все по-галещи, мислим за почивки, море, пътешествия и запълваме дори двата дни от идния уикенд с нескончаем ентусиазъм да сме навън, на открито, сред природата, която ни приветства новородена.

Всичко това звучи прекрасно, но идва въпросът за това как да защитим кожата си от силните слънчеви лъчи. И точно затова Pierre Fabre и View Sofia ви дават възможността да спечелите комплект за плаж AVENE за защита от слънце, като в замяна искаме да ни споделиш спомен от най-хубавата си почивка.

До 19 май включително ни изпрати снимка на познатия мейл [email protected] от мястото, на което си изкарал най-добре, без значение дали е море, планина или джунглите на Еквадор. Опиши ни с едно изречение къде си на снимката и защо точно този е най-колоритният ти холидей спомен, и трима участника от вас, запленили ни с мечти за почивка по спомени, ще грабнат подъръчен комплект, включващ 1 брой Тониран крем SPF30 + Слънчева чанта от AVENE за едно още по-хубаво лято.

Желавем ви успех! И очакваме гореща надправара. Не ни жалете!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.