Следва

За приликите между НЕГО и НЕЯ, или звездите, които могат да те объркат тотално

Men's exhibit: Марлон Тейшейра за L'Officiel Hommes, афродизиак за необвързани

Когато чуем името на бразилското изкушение Марлон Тейшейра, в главата ни лесно изниква образа на плаж, вълни, жарко слънце и Тейшейра по бански, разбира се...

All fashion преди 8 години

Когато чуем името на бразилското изкушение Марлон Тейшейра, в главата ни лесно изниква образа на плаж, вълни, жарко слънце и Тейшейра по бански, разбира се. И признаваме, че сме очаровани днес да го видим в образ, различен от този на сладникав модел на бански костюми.

Поводът е корица и страхотна сесия за бразилското издание на L'Officiel Hommes, а страхотните кадри, заснети в Чили, са дело на фотографа Никол Хайнигер.

Историята е озаглавена Into The Wild, а Марлон прегръща авантюристичния образ на чаровен изследовател изключително добре. Гардеробът е предимно зимен, заиграващ се с контрастни текстури и свободни силуети. Подбран е от стилиста Паоло Мартинес и включва брандове като: Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Levis, Osklen и Quiksilver.

Очакваме с нетърпение и следващите проекти на бразилеца и се надяваме да са поне толкова различни и привлекателни като този сега!






















 

More All fashion