Следва

Наближава второто издание на GoBIO – зеления фестивал

Dirty Vegas превземат НДК. Спечели два билета за партито на британските диджеи

Dirty Vegas превземат НДК. Спечели два билета за партито на британските диджеи...

All About Life преди 8 години

Партито на Dirty Vegas наближава. View Sofia и Аrt Studio дават възможност на един от вас да спечели два билета за тяхната първа визита у нас.

Единственото, което трябва да направиш, е да ни изпратиш отговор на въпроса: През коя година Dirty Vegas печелят престижната награда "Грами" в категория „Best Dance Recording"?

Очакваме отговорите ти на [email protected] със заглавие на съобщението “Dirty Vegas”, наред с три имена и телефон за връзка.

Точно на 14 май един от всички отговорили правилно ще има възможността да заведе приятел на уникалното парти на британските диджеи в Мраморното фоайе на НДК.

Късмет!

 


*Верният отговор е 2003 годинa.

Двойната покана за партито отива при: Божана Гаврилова!

Ще очакваме печелившата в нашия офис, за да си получи наградата!

Честито!

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 6 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.