Наближава второто издание на GoBIO – зеления фестивал

Интересни лекции от сферата на алтернативната медицина и здраве, спортни тренировки и еко-уъркшопи очакват посетителите на 17 май в комплекс Макси...

На 17-и май 2015 г., в комплекс Макси в София, бул. Симеоновско шосе 110, от 10 до 18 часа,за втора поредна година ще се проведе най-зеленият фестивал GoBIO, насочен към всички любители на екологичния и здравословен стил на живот. По време на събитието множество изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, балансирания живот и алтернативната медицина, ще изнесат лекции, на които ще запознаят посетителите с най-новото и любопитно от сферата на природосъобразния живот. Паралелно с това публиката ще получи възможността да се докосне до практическите фундаменти на редица спортни практики като йога, пилатес & fit ball, комбат екстрийм, инсанити, тай чи и зумба, както и да усвои някои полезни практики за приготвяне на натурална храна и биокозметика. За най-малките пък е предвиден специален детски кът с куклен театър и много изненади.
 
Сред тазгодишните лектори се открояват наложени и утвърдени имена като д-р Светла Николова, която ще говори на тема „Натуралната, био и веган козметиката за хората и за дома“, Надя Петрова с лекцията „Може ли истинската храна да ни разболява?“, д-р Райна Стоянова и Албена Тонкин, които ще информират посетителите на тема „Хранене за алкално-киселинен баланс“, Магдалена Пашова с лекцията „Модерният човек – баланс в храната и живота“ и д-р Мариян Иванов, който ще говори по въпроса за „Хомеопатия в ежедневието - как да си помогнем при стрес и често срещани заболявания“.

Успоредно с форума, на разположение на посетителите през целия ден ще бъдат професионални треньори, готови да ги въведат в основите на редица полезни спортни практики. Сред тазгодишните инструктори и школи са специалистът по инсанити Иван Германов, международно признатият треньор по пилатес & fit ball Диляна Костова, дългогодишният инструктор по тай чи Дафинка Зарева, Наташа Радуканова ще запознае желаещите с практиката канго джъмпс, международният презентър по комбат екстрийм Мартин Гаджев, Рамон Мартинез, който ще представи зумба фитнес танци и практики, Ива Благоева - трикратен Световен шампион и многократен Републикански шампион по йога, която ще демонстрира най-трудните пози в йогата. Всички желаещи да се включат в спортните занятия освен, че ще потренират, ще получат индивидуални съвети и препоръки за добър физически тонус.
По време на GoBIO Fest 2015 ще се представят и няколко изключително атрактивни демонстрации и уъркшопи, които ще покажат на публиката как се приготвят различни видове храни и напитки, както и козметични продукти по екологичен и натурален начин. Индивидуални специализирани щандове, предлагащи на посетителите интересни продукти и услуги в сферата на пълноценния  живот, ще бъдат разположение по време на цялото събитие.
Най-малките посетители също ще се информират и забавляват едновременно с кукления театър „Магията на цветовете“ и карвинга за деца с детска градина „Светлина“, който ще представи лесния подход да научим децата си да хапват плодове и зеленчуци.

Входът за GoBio Фестивал е свободен. Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули, защото имат определен капацитет.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.